cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
„Protecții ușoare și ventilate pentru poteci ușoare spre medii” - Alpinestars Paragon Plus
  |  06/29/2022 15:14:52   |   0 Comentarii
„Protecții ușoare și ventilate pentru poteci ușoare spre medii” - Alpinestars Paragon Plus

Pedalatul pe poteci, la vale în viteză este, în general mai solicitant și implică riscuri mai mari. De aceea, cicliștii care fac trail, all mountain, enduro sau downhill, se echipează cu protecții suplimentare, la coate, genunchi, chiar și piept și spate, în afara de tradiționala cască.

Revista Outdoor Gear Lab a testat genuncherele Alpinestars Paragon Plus, iar concluziilor lor spun că protecțiile s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Până la urmă nu este nicio surpriză, întrucât Alpinestars este o marcă cu tradiție în domeniul protecțiilor pentru motociclism, auto și, desigur, ciclism mtb.

“Alpinestars Paragon Plus sunt ușoare și ventilate și oferă un nivel bun de protecție”, spun redactorii. „Aceste genunchere ocupă un loc interesant pe piață atunci când vezi că livrează mai multă protecție decât cele mai ușoare și prietenoase protecții de pe piață, rămânând însă suple în comparație cu alte protecții de nivel mediu”.

Forma genuncherelor este mai mult decât bună. „Designul mânecilor este extrem de confortabil și permite mișcare liberă, fără să ciupească piciorul sau pielea în niciun moment. Dacă adaugi aici și confortul și ventilația, obții o excelentă experiență la pedalare”.

Recenzia a fost publicata în original în revista Outdoor Gear Lab și poate fi citită în întregime aici. Protecțiile Alpinestars Paragon Plus sunt disponibile în magazinul nostru la prețul de 269 lei, în mai multe variante de mărimi.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4