cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Oregon Timber Mountain Bike Trail – cel mai lung traseu de mtb din lume!
  |  02/01/2023 17:44:09   |   0 Comentarii
Oregon Timber Mountain Bike Trail – cel mai lung traseu de mtb din lume!

(foto cxmagazine.com - Gabriel Amadeus)

Oregon Timber Mountain Bike Trail este cel mai lung traseu de mtb din lume, având o lungime de aproape 4400 km, pornind din Canada și terminând în Mexic. Această aventură epică te duce prin sălbăticii aspre, peisaje montane uluitoare și drumuri de țară izolate și liniștite. Dacă parcurgi traseul, vei primi o doză serioasă de rezistență la efort într-o tură de bicicletă pe care o faci o dată în viață.

De la vârfurile acoperite cu zăpadă din Munții Stâncoși, până la deșertul din New Mexico, traseul Great Divide oferă o varietate de peisaje și experiențe. În cea mai mare parte traseul este potecă, cu secțiuni de gravel și asfalt. Traseul este recomandat cicliștilor cu experiență și antrenament bun, bicicleta recomandată fiind mtb full-suspension.

Traseul urmărește diviziunea continentală americană, care separa râurile și fluviile care se varsă în oceanul Pacific de cele care se varsă în Atlantic și Arctic.

 

Însă aventura nu este pentru oricine!

În 1997, Adventure Cycling Association a cartografiat pentru prima oara, acest traseu. Traseul este considerat mai mult orientativ, existând mai multe variante care traversează zone de potecă, drum, gravel, dar chiar și asfalt, ruta nefiind întotdeauna marcată. Astfel, cei care o parcurg trebuie să aibă cu ei harta sau track-ul pe gps, telefon sau ceas.

Oregon Timber Mountain Bike Trail traversează șase parcuri naționale, opt păduri naționale și nenumărate state și parcuri zonale, oferind priveliști spectaculoase spre munți, văi și sălbăticie neîngrădită în general.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4