cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Căciulița Castelli Estremo WS testată și aprobată de revista Road.cc
  |  01/24/2023 14:01:38   |   0 Comentarii
Căciulița Castelli Estremo WS testată și aprobată de revista Road.cc

Pentru a-ți continua iarna, nu doar antrenamentele pe bicicletă, dar și excursiile, ai nevoie de echipament special, de haine care, pe de o parte, să-ți ofere protecția corectă la frig și, pe de alta parte, să nu devină voluminoase și incomode datorită grosimii exagerate. De asemenea, o altă caracteristică obligatorie a echipamentului de ciclism pentru iarnă, este ca acesta să elimine eficient transpirația.

Din categoria echipamentului special optimizat pentru ciclism este și căciulița Castelli Estremo WS, proiectată să fie purtată iarna, sub cască, testată cu succes de profesioniștii de la revista Road.cc.

Castelli Estremo WS oferă capului maximum de căldură în timp ce permite eliminarea rapida a transpirației, mulțumită construcției cu GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® X-Fast. Tot aceasta este responsabilă și pentru blocarea pătrunderii vântului rece.

„Căciulița îți protejează fruntea și vârfurile urechilor care, din experiența mea, sunt zonele care suferă cel mai mult când afară e frig”, spun redactorii care au folosit-o.

O specificație deosebita pe care această căciuliță o are, este extensia specială pe care o are la ceafă. Aceasta are rolul de a acoperi orice zonă de piele care ar fi expusă intemperiilor. În cazul în care gulerul jachetei de ciclism, pe care o porți, nu este suficient de înalt, prelungirea căciuliței va oferi totuși protecția necesară.

Recenzia a fost publicată în original în revista Road.cc și poate fi citită în întregime aici. Căciulița Castelli Estremo WS are un preț de 149 lei și este disponibilă în magazinul nostru Barcicleta din Craiova sau online pe UVX.ro.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4