cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Jacheta de iarnă Castelli Alpha RoS 2, testată de Cyclingweekly.com
  |  11/23/2022 17:25:55   |   0 Comentarii
Jacheta de iarnă Castelli Alpha RoS 2, testată de Cyclingweekly.com

Pentru a-ți continua antrenamentele și turele pe bicicletă outdoor iarna, ai nevoie de echipament mai bun. Haine care, deși nu sunt groase și incomode, oferă aceeași protecție la frig și umezeală, ca cele clasice. Jacheta de iarnă pentru ciclism Castelli Alpha RoS 2 exact asta face, îți permite să pedalezi chiar și la temperaturi negative.

“În condiții de ploaie este unde Castelli Alpha RoS 2 se remarcă cu adevărat”, spun redactorii care au realizat recenzia. „În general, aceste jachete care au rating mai scăzut la impermeabilitate, oferă la schimb respirabilitate foarte bună. Astfel, chiar dacă la finalul antrenamentului vei simți ceva umezeală la interior, nu vei avea acea senzație îngrozitoare de a te fi udat complet de la transpirație”, precizează redactorii.

Jacheta Castelli Alpha RoS 2 dispune de două straturi principale, pentru ventilație mai bună, manșete duble, optimizate pentru purtat împreună cu mănuși și impermeabilitate suficientă pentru când plouă, dar și respirabilitate bună atunci când afară este uscat.

Jacheta Castelli Alpha RoS 2 are prețul de 1.350 lei și este disponibilă în magazinul nostru Barcicleta din Craiova, sau online pe UVX.ro.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4