cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Echipament funcțional pentru bicicleta la sub 300 lei
  |  05/03/2022 18:24:48   |   0 Comentarii
Echipament funcțional pentru bicicleta la sub 300 lei

Adevăratul sezon de bicicleta a început și, o dată cu vremea bună, am început cu toții să ieșim în natură, la plimbare cu bicicleta. Dacă însă ai nevoie de echipament nou, iată câteva sugestii de produse utile pentru bicicletă și care nu vor sparge pușculița.

Silverback Space Spectra

Casca Silverback Space Spectra de 270 lei, oferă protecție de 5 stele plus ventilație foarte bună mulțumită fantelor poziționate frontal și în spate. În plus, LED-ul spate este un accesoriu excelent adăugat acestei căști întrucât, dacă cumva te prinde noaptea pe drum și ai uitat stopul bicicletei acasă, poți rămâne în continuare vizibil pe drum, pornind LED-ul integrat în cască.

Borsată BRN

Această borsetă BRN pentru șa ajută mult dacă vrei să ai cu tine sculele pentru bicicletă, ceea ce este, desigur, recomandat. Borseta are fermoarul ascuns, iar instalarea pe bicicletă, sub șa, se face cu ajutorul sistemului BRNCLIP cu care poți activa LED-ul "BRN CLIP DUAL", cu lumină albă, dar și roșie. Borseta BRN, mărime mare, are prețul de 49 lei și este gândită pentru instalare la cursiere, dar funcționează foarte bine și la mtb.

Șosete ciclism Force Triangle

La prima vedere ai spune că orice șosete sunt bune și pentru ciclism, însă nu este chiar așa. Materialul unei perechi de șosete dedicate pentru ciclism este special, mai ales dacă acestea au și funcție de compresie. Șosetele Force Triangle sunt croite în așa fel încât protejează laba piciorului de la apariția bătăturilor, iar în spate, la tendonul lui Achile, materialul este întărit. Prețul este de 34 lei.

 

Anvelope Continental Mountain King ShieldWall

Anvelopele sunt, întotdeauna, binevenite, în special pentru că practic, sunt consumabile. Însă Mountain King, de la Continental, este mult mai mult de-atât, este partenerul tău de încredere pentru traseele de mtb. Crampoanele rapide din zona centrală si cele agresive de pe laterale asigură aderență maximă, în timp ce rezistența excelentă anti-pană este datorată carcasei de calitate înaltă în trei straturi TubelessReady. Prețul este de 170 lei.

Manșoane Reverse Spin Lock-On

Poate că la manșoane nu te gândești ca fiind componente deosebite, însă și acestea sunt cât se poate de importante. Împreună cu pedalele și șaua, manșoanele sunt unul din cele 3 puncte esențiale de contact pe care ciclistul le are cu bicicleta. Manșoanele trebuie să fie confortabile, pentru a-ți fi de folos la traseele lungi sau denivelate, dar și ferme, pentru a-ți oferi precizie. Reverse Spin Lock-On oferă aceste caracteristici, prețul fiind de 100 lei.

Muc-Off Ultimate Kit Tubeless

Dacă ai trecut la „următorul nivel” la bicicletă atunci cu siguranță ai trecut și la tubeless. Camerele din roți sunt de domeniul trecutului, anvelopele tubeless fiind astăzi, mult mai sigure și rezistente la pană. Kitul Muc-Off Ultimate, pentru conversie tubeless, conține toate componentele necesare transformării unei roți normale de bicicletă într-una tubeless. Prețul este de 240 lei.

 

Pompa Force Easy HORN 11

Din când în când este nevoie de umflarea roților bicicletei. Indiferent dacă sunt pe sistem clasic, cu cameră, sau tubeless, fără cameră, periodic roțile bicicletei au nevoie de umflare. Pompa Force Easy HORN 11 este una dintre cele mai bune opțiuni, pentru că este compatibilă cu toate tipurile de valve, are o greutate redusă și poate introduce în roată până la 11 atmosfere, ceea ce o face să fie potrivita inclusiv pentru roțile bicicletelor de șosea. Nu în ultimul rând, prețul de 100 lei o face să fie foarte competitivă.

Suport bidon BBB BBC-40 DualAttack

Fără apă nu vei putea pedala prea mulți kilometri, de aceea ai nevoie de cel puțin un bidon cu apă. Suportul BBB BBC-40 DualAttack este special, pentru că permite accesul la bidonul de apă și pe partea stângă și pe dreapta a bicicletei. Mai mult, a fost proiectat în așa fel încât să poată fi folosit și dacă bicicleta este mică sau full suspension. Prețul este de 65 lei.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4