cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Cum te ajută pe bicicletă un ciclocomputer cu GPS
  |  04/06/2022 16:18:31   |   0 Comentarii
Cum te ajută pe bicicletă un ciclocomputer cu GPS

Ți-ai cumpărat bicicletă, echipament, poate chiar ai upgradat anvelopele sau ai înlocuit frânele cu unele mai bune. Dar ce faci ca să te descurci în teren, să poți urmări un traseu, să nu te rătăcești?

Poți face un traseu de bicicleta pe care l-ai încărcat pe telefon, dar nu este cea mai bună opțiune, pentru că telefonul este mare și vulnerabil la ploaie, praf sau denivelări și gropi, mai ales dacă ești pe mtb.

Cea mai buna soluție este un ciclocomputer cu GPS, întrucât acesta este mai mic, mai robust și rezistă fără nicio problemă la ploaie sau gropile din terenul accidentat. În plus, îți măsoară toți parametri, dar poate cel mai important este că îl poți folosi pentru a naviga un traseu preîncărcat.

În afară de navigație, care este vitală indiferent de traseul pe care îl faci în natură, ciclocomputerul cu GPS înregistrează tot felul de parametri cum ar fi pulsul tău, caloriile consumate, kilometrii pedalați, diferența de nivel acumulată, chiar și puterea cu care apeși în pedale, dacă ai pedale cu senzor de putere.

De asemenea ciclocomputerul înregistrează traseul pe care îl pedalezi. Când ajungi acasă îl poți descărca în telefon sau calculator și apoi încărca pe site-urile de socializare sportivă, cum sunt Strava.com sau Bikemap.net. De aici, prietenii tăi pot avea acces la respectivul traseu, pentru a-l parcurge și ei sau pentru a-l reface chiar și tu cu alta ocazie.

Navigația este însă poate cea mai importantă, în aceste ciclocomputere cu gps putând încărca trasee de tip GPX sau FIT. Unul dintre cele mai bune site-uri care oferă gratuit track-urile traseelor de bicicleta este Bikemap.net. Aici găsești trasee de bicicleta din întreaga lume și, desigur și din România.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4