cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Cum să faci să menții echilibrul între bicicletă și job sau școală?
  |  02/24/2021 18:55:55   |   0 Comentarii
Cum să faci să menții echilibrul între bicicletă și job sau școală?

Dacă ești ciclist de performanță sau amator foarte pasionat, cu siguranță viața ta nu este plictisitoare, dimpotrivă. Trebuie tot timpul să menții un echilibru între concentrare și atingerea țelurilor. Nu este ușor, însă iată 10 idei, gândite de Tiffany Keep, care te pot ajuta dacă ești într-o situație similară.

10 ponturi

Rămâi realist. Chiar dacă ciclismul este un sport pretențios, nu trebuie să neglijezi școala, locul de muncă și concursurile. Rezolvă fiecare situație în parte din timp, pentru a nu se strânge prea multe dintr-o dată.

Stabilește-ți țeluri realiste, și pentru ce ai de gând să faci pe bicicletă, și pentru școală sau job.

Ține capul deasupra apei! Dacă ratezi ceva ce trebuia făcut pentru școală sau job, pentru că ai fost la un concurs sau eveniment sportiv, asigură-te că faci eforturi concrete pentru a recupera.

Amânarea lucrurilor nu este bună. Chiar dacă ciclismul este plăcut, încearcă să eviți să fii prea distras de atât de multe informații despre ciclism și bicicletă.

Disciplina proprie este foarte importantă. Alocă timp special pentru studiu, înainte sau după antrenamente. Și ține-te de plan! Pe termen lung vei fi mult mai productiv.

Studiază importanța studiilor și importanța ciclismului. Este o vorbă care spune „Educația este importantă, dar ciclismul este și mai important”. Din acest motiv este important să înțelegi ușile pe care educația și ciclismul le deschid pentru tine. Ține cont de asta în timp ce menții echilibrul.

Calitate înainte de cantitate! Dacă cicliștii au tendința de a dedica mai puțin timp studiilor academice decât studenții normali, pentru cicliști este necesar să-și folosească timpul limitat eficient, pentru a fi cât mai productivi posibil.

Bicicleta înaintea cărților! În cazul ăsta este vorba de avantajele efectuării unui antrenament înainte de a te apuca de studiat. De multe ori o tură dimineața devreme îți poate limpezi mintea. Poți deveni astfel mult mai productiv, odată ce începi școala.

Viața nu este doar despre biciclete și este foarte important pentru cicliști să aibă prieteni cu care pot socializa fără legătura cu bicicletele. În acest fel te simți mai puțin reticent să te apuci de studiat, știind că ai prieteni buni care fac același lucru.

Ai doar 24 de ore într-o zi. Chiar dacă te simți super-erou când termini o tură deosebită cu bicicleta, sau antrenament greu, în realitate nu suntem, și nu le putem face pe toate. Câteodată pur și simplu nu este timp pentru tot. Dar e ok, mâine este o noua zi.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4