cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Casca pentru ciclism Catlike CLOUD 352, potrivită pentru vară sau ploaie
  |  04/04/2023 15:59:23   |   0 Comentarii
Casca pentru ciclism Catlike CLOUD 352, potrivită pentru vară sau ploaie

Casca de protecție pentru bicicletă, pe lângă rolul evident pe care îl are, de protecție, mai are un rol. Acela de a te face să te simți bine și să arăți bine pe bicicletă. Da, pare ceva superficial, dar multe căști de protecție au un design pur și simplu neinspirat, iar dacă ai apucat să cumperi acea cască și nu ai observat înainte, nu-ți va face nicio placere să o porți. Așadar, bani aruncați.

Nu același lucru se poate spune și despre Catlike CLOUD 352 care, pe lângă protecția excelentă, confortul și ventilația foarte bună pe care le are, arată și foarte bine, o adevărată plăcere să o porți.

Catlike CLOUD 352 dispune de tehnologia Dual AEROSystem, care îi permite să se adapteze în funcție de condițiile meteo, mulțumită accesoriilor pe care le are, mai precis carcasele care pot fi schimbate între ele.

Prima carcasa, cea perforată, a fost proiectată de Catlike dupa ce au cercetat care profil perforat este cel mai aerodinamic. Rezultatul a fost o formă cu 352 de perforații, de aici și denumirea modelului căștii. Această formă a avut ca rezultat și o ventilație optimă, nu doar aerodinamică.

Însă dacă dorești ca aerodinamica să aibă prioritate atunci schimbi carcasa perforată cu cea aero – VeloDrom. Aceasta are o suprafață complet netedă. Însă pe lângă aerodinamica oferită, această suprafață oferă și protecție împotriva intemperiilor, ploii, vântului, lapoviței sau ninsorii.

Totuși, chiar dacă atunci când folosești carcasa VeloDrom ventilația nu este la fel ca atunci când o folosești pe cea perforată, răcirea se face suficient de bine, mulțumită tehnologiei Dual Flow care permite curgerea aerului dinspre față spre spate, prin canalele interioare ale căștii.

Casca de bicicletă Catlike CLOUD 352 este disponibilă în magazinul nostru Barcicleta din Craiova sau online pe UVX.ro, la prețul de 745 lei.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4