cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Bike packing – singur pe a lui Sola
  |  07/10/2019 15:05:20   |   0 Comentarii
Bike packing – singur pe a lui Sola

Evadează din oraş

Părăseşte asfaltul şi mergi departe în sălbăticie pentru o excelentă aventură de bikepacking. Pierde-te în peisajele cu ferme rurale, drumuri prăfuite şi oameni primitori, pentru o plimbare cu adevărat memorabilă.

Christoff Els, stundent la Psihologie şi Studii de Mediu şi Geografie, a plecat într-o tură de bicicletă prin care voia să evadeze din nebunia din oraş. Voia să petreacă o vreme liniştită în care să-şi audă efectiv gândurile.

Bicicleta sa Silverback Sola 1 o are de 5 ani şi este mândru că nu l-a dezamăgit niciodată. Cu toata astea, tura a fost o provocare, întrucât Christoff nu s-a antrenat suficient în ultimele două luni.

„Aventura este ceva perceput de fiecare diferit. Acel sentiment de a merge în natură, să faci ceva neconvenţional, să laşi curiozitatea să te ghideze. Ce este neconvenţional şi frumos pentru tine, asta este aventura ta”.

Una din părţile cele mai interesante într-o aventură de bikepacking este alegerea locului unde vei petrece noaptea. „De multe ori mă regăsesc într-o zonă cu multe dealuri. La o distanţă de trei sferturi de vârf faţă de cel mai apropaiat deal se află centura termică – locul perfect unde aerul cald este prins între două straturi de aer rece. Când te afli aici simţi diferenţa, în special iarna”, spune Els.

Cel mai memorabil moment al său a fost la ultima tură când în sfârşit a intrat pe drumul neasfaltat. După o mică coborâre o cireadă întreagă a apărut pe drum.

„Am frânat puternic şi am scos aparatul foto pentru câteva poze. Fără să-mi dau seama am cauzat un ambuteiaj pentru singura maşină de pe drum întrucât vacile se speriaseră de mine. Într-un târziu a apărut şi văcarul ieşind din praful cirezii, ca o fantomă şi am spus că ar fi frumos să-i dau ceva din mâncarea mea pentru a mă scuza de neplăcerile cauzate”.

„Din excursiile făcute am învăţat că nu costă nimic să zâmbeşti şi să dai ziua bună cuiva pe care probabil nu-l vei mai vedea niciodată. Însă după ce faci asta, cu siguranţă te vei simţi mai bine”.

Aventura nu este doar pentru „aventură”. Câteodată adevărata aventură poate fi găsită şi aproape de casă. Intră în lumea bikepacking-ului unde fiecare zi poate fi o ocazie să apeşi pe butonul „refresh” al vieţii tale.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4