cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Urmează Salonul Bicicletei 2019!
  |  03/27/2019 13:45:10   |   0 Comentarii
Urmează Salonul Bicicletei 2019!

Ca în fiecare an, suntem prezenți la Salonul Bicicletei București. Anul acesta evenimentul are loc între 29 și 31 martie.

Circuitul de carturi cu pedale  Dino Cars va face deliciul juniorilor si nu numai. Acolo pregatim cateva surprize ce-i vor incanta cu siguranta pe copii. Carturile de coborare de pe munte Mountaincart sunt cele mai tari, cu frane hidraulice independente, pretabile pentru asfalt cat si pentru macadam.

Dar venim și pentru a susține industria locală sportivă, din respect pentru fanii noștri, pentru a fi prezenți în mijlocul lor și discuta despre planurile noului sezon, acum la început de an.

Pentru 2019 producatorul german de biciclete Silverback are multe noutati printre care echipamentul Silverback,  mtb-ul Silverback Superspeed care este vedeta gamei hardtail pentru competiții însa și noul full suspension Stratos, proaspăt lansat de Silverback și proaspăt folosit în Africa de Sud la cel mai greu maraton mtb pe etape din lume, ABSA Cape Epic, unde echipa de fete a obtinut locul 5 la general, la categoria lor.

Anul acesta Salonul Bicicletei are o locație nouă. Expoziția este prezentă în parcarea centrală de la Băneasa Shopping City București. Prețul biletului este de 20 lei / zi și poate fi achiziționat de aici. Programul expoziției este 10-18.

Vino sa vezi! Vino la miscare!

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4