cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Slovenia pe gravel bike!
  |  11/23/2021 14:37:48   |   0 Comentarii
Slovenia pe gravel bike!

Slovenia este super cunoscută pentru activitățile outdoor și natura sălbatică ce te întâmpină. Este una dintre cele mai verzi țări din Europa. Motivul pentru care ai merge să vizitezi Slovenia, mai ales pe bicicletă și în special pe gravel bike, este locația centrală în Europa și proximitatea față de România. Însă, în afară de excelentele excursii în natură, Slovenia oferă un mix perfect între cultură, istorie, gastronomie și sport în aer liber.

Drumurile forestiere din Slovenia sunt în general deschise publicului, cu excepția situațiilor când proprietarul interzice accesul sau când animalele sălbatice din zona trebuie protejate. Aceste forestiere te pot duce spre niște peisaje superbe, însă pentru a le conecta între ele, pornind dintr-un oraș și ajungând în altul, este nevoie să mai pedalezi, ocazional, și pe asfalt.

Dacă ciclismul de șosea este principalul în Slovenia, nici mtb-ul nu este mult în urmă. Ține doar cont de faptul că Slovenia are nu mai puțin de șapte parcuri naționale, pe care chiar le protejează.

Excursia făcută de redactorii de la Bikerumor a durat 5 zile și a traversat câteva dintre cele mai frumoase și pline de istorie locuri din Slovenia. Articolul a fost publicat în original în revista Bikerumor și poate fi citit în întregime aici. Foto bikerumor.com

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4