cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Silverback Siablo CX - pentru iarnă
  |  11/15/2023 18:30:47   |   0 Comentarii
Silverback Siablo CX - pentru iarnă

Sezonul rece poate nu este pe placul tuturor. Până la urmă majorității dintre noi, când ieșim la o tură de bicicletă, ne place să ne îmbrăcăm subțire și să ne bucurăm de căldura soarelui. Totuși, sezonul rece nu este o perioada „moartă”, mulți alții dintre noi preferând să rămânem activi și fie să continuăm turele de agrement, fie să începem antrenamentele de întreținere.

Pentru iarnă nu exista o bicicletă “specială”. Este drept că bicicletele mtb fat bike sunt mai potrivite, mulțumită anvelopelor late care “plutesc” pe zăpadă, însă realist, pentru a-ți face antrenamentele de iarnă, este nevoie de un ciclocros sau gravel bike, asa cum este și Silverback Siablo CX.

Tipul acesta de bicicletă este genul versatil, fiind o bicicletă “bună-la-toate”. Pe scurt, înseamnă că o poți folosi foarte bine și on și off-road. Merge repede și ușor și pe asfalt, oferindu-ți astfel antrenamente specifice cursierelor, dar și “pe lângă” asfalt, off-road, făcând antrenamente specifice mtb,

Silverback Siablo CX este un ciclocros, așadar o bicicletă axată mai mult pe latura sportivă față de cum este un gravel bike, axat mai mult pe latura de agrement. Siablo CX vine echipată în mai multe variante, cu transmisii fie de la Shimano, fie de la Sram. Astfel, în varianta Shimano avem echipare cu gropusetul Shimano Ultegra, în timp ce varianta Sram oferă transmisia Force.

Silverback Siablo CX Force ofră transmisie 1x, mai modernă, dar mai sportivă, în timp ce Silverback Siablo CX Ultegra vine cu transmisie 2x, mai tradițională, dar mai versatilă. Restul echipării este diferită, dar similară. Spre exemplu CX Ultegra vine cu anvelope Schwalbe Racing Ralph, în timp ce CX Force are anvelope Schwalbe X-One, însă ambele în varianta de lățime 700 x 33c.

Însă diferența principală dintre cele două ciclocrosuri este transmisia. Dacă la Silverback Siablo CX Ultegra avem 22 de viteze, cu 11 pinioane 11-25T și două foi 50/34T, la Silverback Siablo CX Force transmisia constă în 11 viteze, cu 11 pinioane 11-32T și o singură foaie 40T.

Pe scut, pentru CX Force îți trebuie antrenament mai bun, pentru a face față urcărilor cu mai puține viteze, în timp ce la CX Ultegra versatilitatea este mai buna, întrucât ai o plaja mai mare de viteze. Cu toate astea, avantajul lui CX Force este că, per total, viteza de deplasare este mai mare.

Silverback Siablo CX Force și Silverback Siablo CX Ultegra sunt disponibile la magazinul Barcicleta din Craiova sau online pe UVX.ro la prețurile de 10.870 lei respectiv 9.895 lei.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4