cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Revista Freerider a testat ochelarii 720armour Slew, cu rezultate excelente
  |  12/09/2021 16:03:28   |   0 Comentarii
Revista Freerider a testat ochelarii 720armour Slew, cu rezultate excelente

Revista românească de ciclism Freerider.ro, a testat ochelarii sport 720armour Slew, o pereche de ochelari cu design apropiat mai mult de „urban fashion” însă cu aplicații foarte utile și în sport. Redactorii au încercat ochelarii în toate mediile posibile, de la concursuri de ciclism, la ture recreaționale și activități outdoor. Rezultatele au fost de fiecare data foarte bune.

„720armour Slew îi văd potriviți cam pentru orice”, spune Dan Mazilu care a redactat recenzia. „Aparent nu sunt gândiți pentru sport de viteză cum ar fi ciclismul, ci mai mult pentru alergare sau după concurs, pentru podium și socializare. Însă i-am folosit fără probleme și în concurs”, spune el după ce i-a folosit mai multe săptămâni în situații cât mai variate.

foto: Marius Zamfir

Forma pe care o au protejează perfect ochii de vânt, greutatea este potrivită pentru a nu deveni grei în timpul efortului, iar aerisirea este bună și nu deranjează când pedalezi cu viteză.

Ochelarii sport sunt apreciați în special pentru protecția pe care o oferă, iar Slew excelează în acest domeniu. „De multe ori în timpul concursurilor de ciclism, ma regăseam cu ochii larg deschiși chiar dacă soarele era orbitor sau viteza extrem de mare”, spune Dan în recenzia publicată. „Senzația de siguranță este deplină și din acest motiv poți privi înainte fără să mijești ochii de teamă să nu-ți intre ceva în ei sau pentru că e prea puternic soarele. Plăcerea de a merge cu ochii complet deschiși era încurajată și de protecția totală la vânt.”

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită integral aici. Ochelarii sport 720armour Slew au pretul de 430 lei si sunt disponibili in magazinul nostru din Craiova sau online pe UVX.ro.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4