cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
O zi pe biciclete, in familie
  |  04/24/2018 00:00:00   |   0 Comentarii
O zi pe biciclete, in familie

Copiii au curățat praful de pe bicicletele din subsol sau din garaj și împreună cu părinții au ieșit la o plimbare ușoară în împrejurimile Craiovei.

În căutarea celei mai bune rute, ne-am întâlnit la Barcicleta, de unde am pornit.

Dar nici chiar traseul relativ simplu nu ar fi posibil fără o pregătire specifică.

Așa că am pornit încet in primii 20 de km, spre Lunca Jiului. Combinând o porțiune de drum prin oraș cu aleile din Parcul Tineretului, am ajuns pe potecile din pădurea de la Bucovăț. După câteva opriri în care ne-am regrupat, ne-am hidratat și am făcut fotografii, am ajuns la popasul mult așteptat de noi toți.

Vremea a fost tare frumoasă, soarele ne-a însoțit tot timpul printre copaci, temperatura nu a depășit 28 de grade Celsius.

Deci, drumul către recompensa “dulce” a fost de fapt prima rundă de antrenament.

Am mâncat pizza, ne-am hidratat iar și ne-am odihnit nițel. Chiar dacă a fost un pic de oboseală până aici, ochii copiilor au strălucit din nou la plecare, spre ultimii zece kilometri, pe care i-am avut la întoarcere, drum pe care l-am străbătut veseli dar atenți la trafic. Am legat noi prietenii, a fost și un pic de competiție pe alocuri, iar timpul a trecut fără să ne dăm seama.

Pentru că urmează și alte trasee, mai lungi și pline de surprize frumoase, copiii ne-au transmis câteva cuvinte:

Bianca: “Mie mi-a plăcut foarte mult tura de sâmbătă. A fost o experiență minunată și vreau să o repet. Recunosc că mi-a fost cam greu la deal, dar a meritat efortul. A fost prima mea ieșire în afara orașului și abia aștept următoarea tură."

Mara: “Ziua de ieri a fost minunată. Experiența pe care am trăit-o este una dintre cele mai frumoase din viața mea. La un moment dat am obosit,

dar pentru că imi place foarte mult să merg cu bicicleta imi tot spuneam în gând că pot și că o să termin tura. Mă simt mult mai bine și sportul mă ajută să gândesc mai mult. Îmi pare foarte bine că am putut participa și că nu am stat în casă pe vremea aceea superbă. I love my bike !"

Patrick: “A fost o tură care a meritat, chiar dacă a fost obositoare.

#HaiLaTuraCuNoi"

 

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4