cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Concluzii foarte bune pentru ciclocomputerul iGS620 la testul Freerider
  |  09/10/2021 13:42:27   |   0 Comentarii
Concluzii foarte bune pentru ciclocomputerul iGS620 la testul Freerider

Piața ciclocomputerelor este dominată de câteva mărci consacrate precum Suunto, Garmin sau Polar. Impresia generala este că doar acestea există, iar dacă cumva mai există și altceva, fie nu este bun, fiabil sau performant.

iGPSPORT este însă aici să demonstreze contrariul, faptul că un brand necunoscut, poate funcționa la fel de bine ca și unul cunoscut și, la fel de important, cerând un preț mai mic.

Revista de ciclism și outdoor Freerider.ro a testat ciclcomputerul iGPSPORT iGS620 și, pe scurt, impresiile au fost excelente!

iGS620 este modelul de top, oferind cam toate funcțiile pe care le regăsim în general la mărcile premium de ciclocomputere: conexiune ANT+, BTLE, WiFi, utilizare, sateliți GPS, Glonass, Beidou, conectivitate inclusiv cu senzori Di2/AXS, navigație cu hărți, notificări smart, urmărire Live Tracking, sincronizare automata cu servicii de tipul Strava, ecran color, baterie mare etc.

“Computerul iGS620 vine într-un ambalaj premium, la același nivel cu orice alt produs de pe piață”, spune Horațiu Câmpian, redactorul care a făcut testul. „Odată desfăcut, calitatea materialului e surprinzătoare și mie mi se pare că a avut loc o evoluție foarte importantă la acest aspect. Plasticul pare solid, de calitate, ecranul arată bine iar butoanele sunt ușor accesibile și oferă un feedback plăcut la apăsare”.

Reglajele inițiale sunt ușor de făcut, ia pornirea este rapidă. „Se introduc datele fiziologice ale utilizatorului, apoi se pot împerechea senzorii pe care îi găsește rapid, fără probleme”, spune Horațiu.

Fiind de generație nouă, și iGS620 dispune de propria aplicație de instalat pe telefon care „asigură conexiunea acestora la internet și configurarea detaliată. În cazul iGPSPORT, hărțile se gestionează cu această aplicație, la fel și rețelele WiFi”.

„Plin cu funcții utile, capabil de navigație turn-by-turn, gata de antrenamentele cu putere, îi mai lipsește foarte puțin să fie cot la cot cu modelele de top. A dispărut acea impresie de ”chinezesc”, computerul având o prezentare de calitate excelentă, în trend cu restul produselor de top ce vin din Asia”, este concluzia care încheie testul celor de la Freerider.ro.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Ciclocomputerul iGPSPORT iGS620 este disponibil la prețul de 899 lei și poate fi găsit în magazinul nostru din Craiova sau online pe UVX.ro.

 

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4