cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Chantelle Bosch – brand ambasador Silverback, primeşte noua Stratos SBC!
  |  11/12/2019 16:30:47   |   0 Comentarii
Chantelle Bosch – brand ambasador Silverback, primeşte noua Stratos SBC!

Chantelle Bosch, noua ambasadoare Silverback, a primit de curând proaspăt lansatul mtb Silverback Stratos SBC, bicicletă destinată competiţiilor ţinute la cel mai înalt nivel. La scurt timp după Cape Epic 2019, Chantelle a decis să înceapă propria ei călătorie Cape Epic. „Bicicleta mea cu roţi 27.5 se pare că nu ar fi făcut faţă, aşa că am început să caut un 29er capabil”, spune Chantelle.

Mecanicul de la magazinul ei din zonă i-a sugerat să încerce un Silverback. „Chiar nu voiam să merg pe Silverback, însă până să mai spun ceva aveam deja o bicicletă pe care o puteam testa. Cuvintele mele exacte au fost „Ei bine, măcar pot să o încerc, având în vedere că eroina mea merge pe un Silverback””.

Mecanicul a întrebat-o despre ce eroină este vorba. „Jennie Stenerhag desigur”, la care mecanicul i-a spus „Chantélle, este chiar bicicleta lui Jennie cea pe care o vei testa”. La cuvintele astea Chantélle a rămas şocată. Era super încântată de ideea că va testa bicicleta unei cicliste profesioniste.

Suedeza Jennie Stenerhag este un superstar, câştigătoarea în 2017 a uneia dintre cele mai dificile maratoane mtb pe etape din lume, ABSA Cape Epic, asta în timp ce participă la vreo 50 de alte concursuri pe an.

Două zile mai târziu Chantélle mergea pe bicicleta lui Jennie, Silverback Sesta SBC. „M-am îndrăgostit imediat, nefiind sigură dacă era din cauza ei, a bicicletei sau pentru că făceam o trecere serioasă de la roţi 27.5 şi transmisie 2x11 la 29er cu transmisie 1x12. S-a simţit o diferenţă foarte mare între biciclete”.

Dupa ce a fost impresionată de noua bicicletă, Chantélle a şi participat la un concurs de mtb cu două etape. Tot atunci a întâlnit-o pe Joanna Dobinson, la fel de pasionată de mtb, şi care a invitat-o la nişte antrenamente. Şi ea o cunoştea foarte bine pe Jennie Stenerhag.

Câteva săptămâni mai târziu Chantélle s-a dus la un antrenament, iar antrenorul a insistat să iasă la o cafea mai întâi. „În seconda următoarea am rămas făra cuvinte, pentru că am văzut-o pe Jennie Stenerhag! Tocmai ma întâlneam cu eroina mea! M-am bucurat foarte mult şi am rămas recunoscătoare că această întâlnire a fost aranjată şi evident, lui Jennie pentru că este aşa prietenoasă şi îşi face timp să se vadă cu mine.”

Acum Chantélle s-a înscris la orele de antrenament ţinute de Jennie Stenerhags fiind şi mândra proprietară a două biciclete de top de la Silverback. Face parte şi din Programul Pilot Silverback trecând la Silverback Stratos SBC. „Acest lucru m-a ambiţionat şi mai mult şi sunt convinsă că sunt pe drumul cel bun să mă iau la trântă cu provocarea denumită Cape Epic 2010”, mărturiseşte Chantélle.

În România, mtb-ul full suspension Silverback Stratos este dispnibil în 6 variante de echipare, cu cadru din carbon sau aluminiu la preţuri între 7.299 lei şi 29.799 lei.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4