cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Mititelu Andrei Nicolae câștigă categoria sa la Lunca Timișului CX 2018
  |  02/07/2019 11:01:26   |   0 Comentarii
Mititelu Andrei Nicolae câștigă categoria sa la Lunca Timișului CX 2018

Sâmbătă 15 decembrie, a avut loc la Urseni, județul Timiș, concursul Lunca Timișului CX fiind și ultima etapă din circuitul de ciclocros, Cyclocross Nation 2018. Conditiile meteo au fost dificile, traseul de concurs fiind acoperit de zăpadă. Însă chiar și așa riderul nostru Mititelu Andrei Nicolae s-a descurcat excelent obținând locul întâi la categoria sa, Amatori.

“Prima data când câștig la general un concurs de ciclocros . A fost fain #cainbelgia , multa zăpadă , potecă îngustă și câteva porțiuni de alergat . Din prima tură, pe o bucată de alergat, m-am desprins și până la final am ținut un ritm rdicat, dar constant” , povesteste Andrei după concurs. El a alergat pe ciclocrosul Silverback Siablo CX, echipat cu groupsetul 1x11 Sram Force 1 și frâne hidarulice pe disc Sram Force 1. Anvelopele care l-au ținut pe traseu au fost Schwalbe Racing Ralph, 700x33c.

Podiumul a fost completat de Mura István Zoltán pe locul 2 și Georgian Grec pe trei. Următorea cursă pentru Andrei va fi în București, sâmbătă 22 decembrie, cu ocazia desfășurării Campionatului Național de Ciclocros.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4