cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
Mănușile Castelli Espresso GT testate și apreciate de Cycling News
  |  12/19/2022 16:24:05   |   0 Comentarii
Mănușile Castelli Espresso GT testate și apreciate de Cycling News

(foto Tuttobiciweb.it)

Antrenamentele și excursiile pe bicicletă nu se termină nici iarna, însă iarna este obligatoriu să ne echipăm corespunzător cu haine. În afară de față, cele mai expuse la frig zone sunt mâinile, motiv pentru care mănușile joacă un rol deosebit de important.

Recent revista Cycling News a testat noile mănuși de iarnă Castelli Espresso GT, iar rezultatele au fost excelente, nota finală fiind de nu mai puțin de 4,5 stele din 5!

“Fiecare companie care produce mănuși de iarnă are în gamă „cel mai” călduros model însă Castelli Espresso GT sunt, într-adevăr, printre cele mai bune”, spun redactorii de la Cycling News care au făcut recenzia.

Menținerea mâinilor calde iarna, pare a fi misiune imposibilă întrucât, la bicicletă, mâinile sunt primele care înfruntă vântul și frigul.

„Încă nu am întâlnit mănuși care să țină mâinile calde timp de 6 ore, la temperaturi aproape de îngheț însă Castelli le promovează drept cele mai călduroase și rezistente la ploaie mănuși pe care le fac, iar, din acest punct de vedere sunt, într-adevăr, excelente”, mărturisește Josh Ross, redactorul care le-a testat.

Recenzia a fost publicată în original în revista Cycling News și poate fi citită în întregime aici. Mănușile pentru ciclism Castelli Espresso GT au prețul de 495 lei și sunt disponibile în magazinul nostru Barcicleta din Craiova sau online pe UVX.ro.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4