cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
De ce să alegi bicicleta.....
  |  01/22/2024 17:10:25   |   0 Comentarii
De ce să alegi mersul pe bicicletă.....

Ciclismul este mai mult decat un mod de transport ori o cale de a ramane intr o buna forma fizica; este o modalitate de a spori functia cognitiva. 

Fie ca esti un biciclist amator, ocazional sau un ciclist pasionat, dedicat, ciclismul are beneficii dincolo de frontiera fizica si trece in domeniul cognitiv. 

Incercam sa gasim legatura dintre pedalat si imbunatatirea starii mentale, punand in lumina cum aceasta placuta activitate ne ajuta sa gandim mai limpede, creativ si eficient. 

Un beneficiu adus de mersul cu bicicleta este oxigenarea creierului prin cresterea fluxului sanguin. Când pedalezi,pulsul crește, pompând mai mult sânge și oxigen către creierul tău. 

Cercetările au demonstrat ca, pedaland, crește activitatea cardiovasculara, marind capacitatea de atentie si memorare. Conform unui studiu publicat în jurnalul medical Brain, a avea o cantitate conformă de sânge în creierul tău te poate ajuta în îmbunătățirea memoriei. Studiul a arătat o legătură clară între alimentarea cu sânge a hipocampusului și performanța cognitivă.

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4