cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
De ce este cea mai bună! Silverback Scalini
  |  04/27/2021 16:52:41   |   0 Comentarii
De ce este cea mai bună! Silverback Scalini

Într-un sport unde câștigurile marginale fac diferența și fiecare sutime de secundă poate însemna diferența dintre locul întâi pe podium sau locul 10, este esențial să ai la tine „arma” potrivită. Când Silverback Scalini a fost proiectată, țelul principal a fost să fie cât mai aerodinamică posibil, perfectă pentru triatlon și contratimp.

Silverback Scalini a fost gândită să aibă un head-tube și furcă exterioare, fapt care permit ca aria frontală a cadrului să fie mai mică, mai aerodinamică. Rezultatul înseamnă o frecare mai mica cu aerul. Câștigurile, chiar dacă sunt mici, sunt extrem de importante în acest sport de mare precizie.

O altă caracteristică proiectată să ofere aerodinamică bună este pipa, care la Scalini este integrată și vine în prelungirea țevii top-tube. Mai mult, și ghidonul în sine a fost modificat, pentru a deveni și mai aerodinamic.

Pentru a ajuta curgerea aerului să se facă ușor peste cadrul cursierei, țevile au fost proiectate cu tranziții și îmbinări finisate, fără zone perturbatoare. Astfel, aerul curgând lin și fără întreruperi peste întreaga suprafață a bicicletei, frecarea este mult redusă, iar energia consumată de ciclist, de asemenea mai mică.

Profilul țevilor cadrului bicicletei Silverback Scalini este de tip „aerofoil”, design care ajută la controlul separării curgerii aerului. Și aici, s-a dorit obținerea unei aerodinamici perfecte, profilul aerofoil fiind cel mai potrivit la obținerea unui coeficient redus de frecare cu aerul.

Partea din spate a cadrului a fost, de asemenea, proiectată pentru a reduce frecarea. Spre exemplu, țeava seat-tube a fost intenționat prelungită spre spate. Acest design controlează curgea aerului în jurul roții spate, rezultând o frecare redusă.

Detaliile se continuă si asupra componentelor. Spre exemplu frâna față este ascunsă în spatele furcii, iar frâna spate stă dedesubtul rulmentului pedalier. Aceste detalii ajută la rândul lor, la o reducere suplimentară a frecării cu aerul.

Silverback Scalini -  puncte forte:

 

-          Reglaj 10° pentru aerobar

-          Quick release cu arc la maneta frânei

-          Manetă din carbon a frânelor

-          Reglaj al înălțimii pentru pipă și aerobar

-          Montanți pe top-tube pentru Bento-bix sau bidon apă

-          Montanți pe seat-tube pentru cutie de transport

-          Frână față integrată

-          Tijă de șa aerodinamică

-          Compatibilitate cu powermeter integrat în transmisie

-          Compatibilitate cu transmisie electronică Shimano Di2

-          Ghidaj semi-integrat al cablurilor, permite dezasamblare mai ușoară pentru transport

-          Roți cu profil semi-înalt, ideale pentru antrenament

 

Comments

Log in or register to post comments

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4