cart9 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

SiS Beta Fuel Gel Portocale 60ml

 • Parte dintr-o gamă superioară de suplimente

 • 40g carbohidrați per gel

 • Sursă dublă de carbohidrați - maltodextrină și fructoză într-un nou raport de 1: 0.8

 • Portrivit pentru vegani
 • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

12,00 lei
cu TVA
Cantitate
Livrare in 2-3 zile

Gel Energizant Optimizat cu un nou Raport de Carbohidrați

Parte dintr-o gamă superioară de suplimente pentru alimentarea cu carbohidrați în tipul efortului, printre care sunt incluse și băuturi și jeleuri, gelul energizant Beta Fuel Dual Source este optimizat cu un raport nou de 1:0.8 pentru cele 40g carbohidrați pe care vi le oferă. Astfel, vă ajută să vă îmbunătățiți puterea, să vă creșteți eficiența consumului de carbohidrați și să limitați disconfortul gastrointestinal obținând astfel un combustibil superior din punct de vedere științific.

De ce trebuie să utilizați un gel energizant cu sursă duală de carbohidrați

Ca sportiv de anduranță (evenimentele dvs. durează de obicei mai mult de două ore), trebuie să aveți un aport între 80g și 120g de carbohidrați pe oră. Gelul energizant SiS Beta Fuel Dual Source vă oferă o cantitate optimă de 40g carbohidrați într-o formulă de alimentare convenabilă, cu un risc minim de disconfort gastrointestinal, care vă permite să obțineți performanțe ridicate.

Un Nou Raport de Carbohidrați de 1: 0.8 – Maltodextrină și Fructoză

Noul raport de 1: 0.8 între maltodextrină și fructoză crește procentul de carbohidrați ingerați care este oxidat (cunoscut sub numele de eficiență) de la 62% la 74% în comparație cu un raport de 2:1

Un raport 1: 0.8 dintre maltodextrină și fructoză reduce simptomele raportate de sportivi privind disconfortul unui stomac plin în comparație cu un raport de 2:1

Cum a evoluat știința din spatele acestui produs

Prin echipa internă a celor de la Science in Sport, Performance Solutions, aceștia au lucrat îndeaproape cu sportivi de elită în cercetarea și dezvoltarea noii game Beta Fuel pentru a vă oferi un combustibil superior științific într-o gamă de formate care vă permit să utilizați cu 17% mai mulți carbohidrați (O'Brien et al, 2013).

 • Un raport de 1: 0.8 îmbunătățește oxidarea exogenă a CHO (carbohidraților) comparativ cu raportul de 2:1 cu 17% (O'Brien și colab.)

 • Un raport de 1: 0.8 îmbunătățește puterea medie pe parcursul a 10 eforturi maxime de sprint cu 3% comparativ cu raportul 2:1 (O'Brien și colab.)

 • Un raport de 1: 0.8 crește procentul de carbohidrați oxidați (eficiență) din aportul total de carbohidrați ingerați de la 62% (randament specific raportului de 2:1) la 74% (1: 0.8) (O’Brien și colab.)

 • Un raport de 1: 0.8 reduce simptomele de plenitudine stomacală (senzația de stomac încărcat) și greață în comparație cu un raport de 2:1 (O'Brien și colab.)

Cum să utilizați

Fiecare gel conține 40 de grame de carbohidrați. În funcție de sportul practicat sau evenimentul sportiv, ar trebui să vă propuneți să consumați 1-3 geluri pe oră pentru a atinge un aport total de carbohidrați între 80g și 120g. În unele circumstanțe, cum ar fi vremea rece, poate fi necesar să consumați mai mult.  

 • Pur și simplu rupeți partea de sus a ambalajului și consumați direct

 • Combinați cu alte suplimente din gama Beta Fuel pentru a obține un aport total de 80-120g carbohidrați per oră

*SiS Beta Fuel Dual Source Energy Gel este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://sport.wetestyoutrust.com/supplement-search/science-sport/beta-fuel-dual-source-energy-gel

INFORMAȚII NUTRITIONALE

Valori specifice

Per 100ml

Per porție 60ml

Energie

1122kj/264kcal

673kj/158kcal

Grăsimi

0.0g

0.0g

din care saturate

0.0g

0.0g

Carbohidrați

66g

40g

din care zaharuri

31g

19g

Proteine

0.0g

0.0g

Sare

0.05g

0.03g

Ingrediente: apă; maltodextrină (din porumb)(30%); fructoză (23%); arome; regulatori de aciditate: acid citric, citrat de sodiu; agenți de gelifiere: gumă gelan, gumă xantan; conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu; clorură de sodiu.

Referinte specifice

Cos de Cumparaturi

Cosul este gol

3

Cauta

You can try some popular tags here:

Account

No account?
Create one here
4