Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Voctorii importante pentru Frazer și Raphael de la Silverback OMX Pro Team

Publicat de System 14.06.2018 0 Comentarii Noutati,

Victorii importante pentru Frazer și Raphael de la Silverback OMX Pro Team

 

 

Frazer Clacherty, de la Silverback OMX Pro Team, a obținut prima sa victorie la categoria Elite masculin.

 

Frazer Clacherty a fost marele câștigător la a 4a și ultima etapă din Campionatul Național de Cross Country 2018, ținut la Phoenix Bike Park din Suffolk. Pe un traseu fără cățărări deosebite, dar cu câteva coborâri speciale, Frazer zbura alături de bicicleta Silverback Superspeed pe potecile uscate și prăfuite.

 

 

Cum cei trei câștigători de la etapele anterioare nu erau prezenți la Phoenix Bike Park, se întrevedea o șansă bună de victorie pentru Frazer.

 

„Știam că Grant a avut o problemă, iar când l-am văzut că rămâne în urmă mi-am dat seama că e posibil să fie obosit, așa că am atacat”, spune Clacherty după ce a câștigat primul său titlu național.

 

„Mă bucur mult că am câștigat pe acest tip de teren pentru că nu mă gândeam că mi s-ar fi potrivit”.

 

 

În Canada:

 

Raphael Gagne, de la Silverback OMX Pro Team, câștigă și el etapa a 4a din Cupa Canadei.

 

Cursa de cross country Canada Cup se mută din Quebec în Ontario, mulți dintre cicliștii canadieni de la echipele naționale și profesioniste revenind la această cursă clasică din Horseshoe Valley. A 4a etapă marchează de asemenea, jumătatea seriei Canada Cup 2018 alcătuita din șapte etape.

 

 

Raph a terminat cursa cu timpul de 1:23 ore, cu 14 secunde înaintea urmăritorilor.  

Lasa un comentariu