Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

UVX la Salonul Bicicletei 2018

Publicat de System 02.03.2018 0 Comentarii Noutati,

UVX la Salonul Bicicletei 2018

 

O nouă ediție a Salonului Bicicletei va avea loc la București anul acesta în perioada 9-11 martie la Romexpo. UVX va fi prezentă și va expune la standul sau din pavilionul C2, mărcile sale din portofoliu – bicicletele Silverback, carturile de downhill Mountaincart, carturile cu pedale DinoCars, ochelarii sport 720armour și bicicletele electrice PG Bikes.

Bicicletele Silverback sunt unele dintre cele mai avansate din lume din punct de vedere tehnologic si a geometriei cadrului. Recent, firma germană a lansat modelul Superspeed, o bicicleta mtb de cross country extrem de ușoară, agilă și rapidă. Aceasta va fi expusă la standul nostru de la Romexpo, împreună cu celelalte modele de la Silverback.

 

 

Karturile de downhill Mountaincart sunt din ce în ce mai populare. Acestea au fost inventate cu mai bine de 10 ani în urmă, iar astăzi le poți folosi și în România. Karturile sunt fabricate în Germania, de o companie mică păstrată în familie, cu sediul în Bad Aibling, Bavaria.

 

 

DinoCars sunt carturile cu pedale ce pot fi folosite pe orice teren și pe orice vreme, în aer liber. Construite în Germania de mai bine de 20 de ani, carturile DinoCars sunt extrem de sigure, la fabricația lor folosindu-se doar materiale ce îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate și securitate.

 

 

Ochelarii sport 720armour vin direct de pe plajele din Australia. Sunt gândiți să ofere protecție totală indiferent de sportul pe care îl practici. Pentru că 720armour oferă mai multe linii de modele, de la sport la casual și urban, poți folosi acești ochelari și când ești pe bicicleta sau la alergare, dar și în oraș în drum spre întâlnirea cu prietenii.

 

 

Bicicletele electrice PG Bikes nu pot fi confundate. Modeul BlackBlock este în special deosebit pentru că dispune de două motoare, câte unul la fiecare roată. Acestea funcționează împreună cu un dispozitiv de control special dezvoltat ce echilibrează perfect cele două motoare.  În plus față de all-wheel drive, funcțiile suplimentare ale bicicletei pot fi controlate la fel de bine printr-o aplicație de smartphone.

 

 

Lasa un comentariu