Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

UVSPORT lansează Barcicleta

Publicat de System 30.05.2017 0 Comentarii Noutati,

UVSPORT lansează Barcicleta

 

 

Când spui Craiova primul lucru care îți vine în minte nu sunt zeci de bicicliști, zeci de kilometri de piste și zeci de echipe de ciclism. Însă regiunea este totuși prietenoasă cu acest sport, iar orașul nu duce lipsă de magazine de profil sau practicanți ai ciclismului.

Din acest motiv ne-am hotărât să deschidem un nou magazin de biciclete, dar mai special. Barcicleta va fi o combinație între cafenea, magazin de biciclete și carturi, accesorii și service biciclete. Cum ar fi ca cicliștii să poată intra în magazin pe bicicletă, să-și rezolve treburile și apoi să iasă tot pe bicicletă?

Barciclata va fi locul unde încercăm să aducem o parte din cei care își petrec timpul mișcându-se pe afară. Cu bicicleta sau cu orice alt mijloc de distracție. În afară de activitățile uzuale din interiorul unui magazin de biciclete, precum vânzarea de produse și service, cei care vor trece pragul noului magazin vor putea viziona diverse competiții, desigur în special de ciclism. Va exista și un sistem performant de sunet care ne va ajuta să organizăm inclusiv petreceri tematice.

În cadrul magazinului Barcicleta doritorii vor putea închiria biciclete, carturi și poate chiar sisteme de transport al bicicletelor pe mașină. Ne dorim ca Barcicleta să devină un punct de atracție și de întâlnire pentru cei care pleacă în ture de bicicletă. Chiar și noi vom organiza ture în jurul Craiovei și poate în viitor, inclusiv cu destinații mai depărtate, care vor avea plecarea și sosirea la Barcicleta.

Noul magazin Barcicleta are programată deschiderea oficială la începutul lunii iunie 2017. Sperăm să ne ținem de cuvânt și să nu apară situații neprevazute care să ne întârzie. Și noi dorim să plecăm în ture de bicicletă cât mai curând! Adresa noului magazin este str. Brazda lui Novac 74, Craiova. Telefoane de contact: 0752 751 514 / 0721 434 380

Lasa un comentariu