Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

UV Sport la Târgul de Biciclete București 2017

Publicat de System 18.09.2017 0 Comentarii Noutati,

UV Sport la Târgul de Biciclete București 2017

Sâmbătă și duminică, pe 23 și 24 septembrie, va avea loc la București prima ediție a Târgului de Biciclete. Este un eveniment de sine stătător și diferit față de Expoziția de Biciclete. Dacă la acesta din urmă avem practic o expoziție unde sunt prezentate colecțiile sezonului în curs, Târgul de Biciclete este și cu vânzare, oferind vizitatorilor ocazia de a achiziționa produsul dorit la preț redus.

 

 

Evenimentul are loc în aer liber în București la Romexpo, pe aleea centrală, intrarea fiind liberă. Venind la Târgul de Biciclete ai ocazia să petreci un weekend întreg alături de familie și prieteni într-un cadru cunoscut și îndrăgit. Vei putea testa biciclete, echipament și accesorii, reducerile de final de sezon fiind atractive.

UV Sport participă la această primă ediție a Târgului de Biciclete și vine în întâmpinarea fanilor cu mărcile proprii: bicicletele Silverback, bicicletele electrice PG Bikes, carturile cu pedale Dinocars, carturile de downhill Mountaincart și ochelarii sport 720armour.

În plus, la fața locului veți găsi un circuit special amenajat pe care veți putea închiria carturile Dinocars.

Reducerile noastre vor fi de minimum 15%.

 

Lasa un comentariu