Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Top 5 pentru Frazer Clacherty la Jocurile Commonwealth 2018

Publicat de System 20.04.2018 0 Comentarii Noutati,

Top 5 pentru Frazer Clacherty la Jocurile Commonwealth 2018

 

Frazer Clacherty, de la Silverback OMX Pro Team, a avut un finiș excelent la Jocurile Commonwealth, terminând pe 5 la Elite Masculin. Mariske Strauss a terminat pe 7 la Elite Feminin. Cursa s-a ținut pe traseul Nerang Mountain Bike Trails din Gold Coast.

 

 

Clacherty spune că a avut o cursă bună, “Am fost puțin reținut în prima tură pentru că nu m-am poziționat bine, moment în care am pierdut contactul cu grupul din frunte”, spune Frazer. Traseul a pornit din centrul velodromului de lângă traseul de mtb din Nerang, după care a început să urce.

 

A trebuit să mențină un ritm alert pentru o clasare bună. „Am încheiat bine, sunt mulțumit de rezultat pentru că am reușit să mențin mai puțin de un minut față de grupul fruntaș”, încheie Frazer.

 

Însă pentru Mariske nu a fost la fel de bine. „Ziua nu s-a desfășurat așa cum am planificat, însă este și după cum îți surâde norocul”, spune Mariske. Ea a concurat împotriva altor 13 cilcliste pe un traseu foarte tehnic, acumulând 1:27 minute în urma liderei în prima tură. „A fost un start dificil și a trebuit să lupt întreaga cursă. Traseul a fost foarte rapid și o grelșeală m-a costat foarte mult timp”, încheie Mariske.

 

(foto AMB Mag)

 

Frazer a avut o cursă foarte bună, iar asta îi oferă încredere pentru viitoarele evenimente. Mariske a acceptat ziua mai puțin bună și se consolaeză cu experiența acumulată.

Lasa un comentariu