Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Tiffany Keep și Luke Moir câștigă Campionatele Naționale de XCO

Publicat de System 16.08.2018 0 Comentarii Noutati,

Tiffany Keep și Luke Moir câștigă Campionatele Naționale de XCO

 

Sezonul competițional este în toi, iar echipele au programul plin. Tiffany Keep și Luke Moir, de la Silverback Volvo, au câștigat la categoriile lor de juniori, Campionatul Sud-African de Cross Country MTB.

 

Tiffany Keep a încheiat cele patru ture grele cu timpul de 1:15:54, asta însemnând că Emma van Coller a terminat la 2 minute în spatele ei. Luke Moir a terminat concursul cu timpul de 59:51, obținând o cursă excelentă!

 

 

Keep a dominat cursa concurând pe bicicleta Silverback Superspeed. Deși nu s-a simțit bine cu câteva zile înainte de eveniment ea a spus că „știam că voi fi pusă la încercare cu adevărat”.

 

„Cursa de azi exact asta a demonstrat. Am pornit rapid și m-am concentrat să dau tot ce pot având în vedere starea de sănătate. Combinația dintre sinusurile inflamate și altitudinea mare nu e ceva ce as vrea să încerc iar în curând.”

 

Traseul a fost similar cu cel din anii precedenți, având acum câteva viraje noi. Altitudinea a avut un rol foarte important în cursa de azi. În unele locuri se ajungea chiar și la 1400 m. Tiffany a forțat la maxim și aproape că a leșinat la finalul cursei.

 

 

Luke Moir a avut și el o cursă excelentă. A terminat pe locul întâi la Masculin, adăugându-și astfel încă un podium la palmares. Luke a concurat tot pe Silverback Superspeed. „Echipamentul meu a fost perfect”, mărturisește Luke. De asemenea el este și campion la proba Eliminator, titlu obținut pe același traseu tehnic și dificil.

 

 

O altă echipă sponsorizată, Silverback-Morvelo, a câștigat cursa Around The Pot Overberg 100 Miler la categoria Echipe Mixt. Concursul a avut loc în Swellendam, Africa de Sud, pe 21 iulie. Echipa formată din Yolande de Villiers și Neill Ungerer a mers excelent terminând traseul de 160 km cu timpul de 5 ore, 34 minute și 32 secunde.

 

 

„Au fost dealuri interminabile, ceață, lanuri de rapiță și traversarea râului Breede. Cel mai mult mi-a plăcut că am concurat împreună cu partenerul meu super-puternic Neil Ungerer”, spune Villiers.

Lasa un comentariu