Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Test Silverback Scoop Single

Publicat de System 12.05.2017 0 Comentarii Noutati,

Test Silverback Scoop Single

 

Revista germană Fahrradblog.de a testat recent bicicleta fat Silverback Scoop Single. Redactorii au analizat toate aspectele importante la o bicicletă și în plus caracteristicile speciale întâlnite în mod normal doar la bicicletele fat.

 

 

Din start, redactorii au remarcat prețul mic al bicicletei în raport cu echiparea oferită și calitatea generală. Doar 6.295 lei pentru o echipare cu piese Shimano din seria XT și SLX, dar și RaceFace. De asemenea, greutatea de doar 14,5 kg este una foarte bună când vorbim de segmentul fat. La această greutate mică contribuie și furca din carbon, cadrul bicicletei fiind din aluminiu.

 

 

Redactorii au remarcat și anvelopele Vee Tire Bulldozer pe care le-au găsit potrivite pentru acest model de fat bike. Anvelopele oferă rezistență mică la înaintare, dar și aderență atunci unde trebuie.

 

 

Impresia generala a fost una foarte bună, iar pentru detaliile recenziei poți consulta materialul original publicat pe Fahrradblog.de.

Lasa un comentariu