Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Teatrul dinamicii Silverback

Publicat de System 20.07.2018 0 Comentarii Noutati,

Teatrul dinamicii Silverback

 

Sediu modern

 

Recent Silverback a organizat o întâlnire specială pentru partenerii săi, dar și pentru presă. Toată lumea a fost întâmpinată de către Deon și echipa sa. La întâlnire a fost prezentă inclusiv revista de ciclism Freerider.ro care a documentat întreg evenimentul.

 

 

Vizitatorii s-au bucurat de ospiatalitatea organizatorilor fiind în măsură să arunce o privire în culisele mărcii Silverback. Showroom-ul modern amplasat în localitatea Nürtingen, Germania, a expus peste 90 de modele de biciclete, componente SBC și echipament, modul de asamblare a bicicletelor și studioul de reglare a bicicletei „Scientific Right Fit Studio”. Invitații au vizitat inclusiv depozitele și birourile Silverback.

 

Concepte și tehnologii noi

 

Designerii și inginerii au vorbit despre viitorul design al bicicletelor Sivlerback, ceva ce rar se întâmplă în general, datoriă secretelor industriale care nu trebuiesc aflate de concurență. Partenerii de afaceri au fost informați despre viziunea Silverback, planul de distribuție și strategiile operaționale. Presa a fost invitată să participe la discuțiile legate de standardele și inovațiile din ciclism.

 

 

Scientific Right Fit Studio

 

 

Invitaților le-a fost prezentat în exclusivitate filmul cu noua bicicletă electrică fat S-Electro. Clipul prezintă noua bicicletă Silverback descurcându-se excelent pe diferite tipuri de teren.

 

 

Lasa un comentariu