Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Strauss punctează la etapa finală din Cupa Sudafricană

Publicat de System 22.06.2018 0 Comentarii Noutati,

Strauss punctează la etapa finală din Cupa Sudafricană

 

Mariske Strauss, de la Silverback OMX Pro Team, s-a clasat pe locul 2 la categoria Elite feminin, la a 4a etapă din Cupa sudafricană la MTB XCO. Strauss se folosește de acest concurs în vederea pregătirii sale pentru a 4a etapă din Cupa Mondială UCI MTB care va avea loc în Italia la Val Di Sole, pe 8 iulie.

 

În ciuda podiumului obținut în trecut la a 3a etapă UCI MTB, ea tot așteaptă cu nerăbdare Cupa Națională cât și celelalte concursuri. La etapa anterioară din Africa de Sud, Strauss, chiar dacă s-a simțit rău, a câștigat cursa. O adevărată luptătoare.

 

 

Tiffany Keep, de la Silverback Volvo, a terminat și ea pe doi la Feminin juniori, cu doar o jumătate de roată în urma ocupantei locului întâi. “M-am simțit frustrată și nu pe deplin mulțumită de performanțele mele”, spune ea.

 

Tiffany a concurat pe performanta bicicletă Silverback Superspeed. Află de aici, care sunt motivele pentru care Superspeed este partenerul ideal la cross country.

 

 

Henry Liebenberg, de la Silverback Volvo, a terminat cele opt ture ale cursei cu timpul de 1:27:55. Clasarea sa a fost pe locul 8 la categoria Elite masculin.

Lasa un comentariu