Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Sparkbikereview acordă recenzie bună pentru Silverback Sesta Pro 2019

Publicat de System 09.08.2018 0 Comentarii

Sparkbikereview acordă recenzie bună pentru Silverback Sesta Pro 2019

 

 

Revista Sparkbikereview a testat noul Silverback Sesta Pro destinat sezonului următor. Redactorii o prezintă drept una din cele mai bune opțiuni de pe piață dacă ești în căutarea unei biciclete care să te urce pe podium.

 

Noua Silverback Sesta Pro este echipată cu noua transmisie 1x Sram Eagle cu 12 viteze. “Este numai bună pentru maratoane pe etape precum Absa Cape Epic”, spun redactorii.

 

 

Cadrul bicicletei este complet din carbon, începând cu triunghiul față și încheind cu îmbinările suspensiei. Din acest motiv și rigiditatea este foarte mare, iar asta înseamnă că cea mai mare parte din puterea ta se transmite direct spre transmisie și roți, cu foarte puține pierderi.

 

 

Sesta este echipată cu tehnologia BURST a suspensiei spate, cea pentru care a câștigat premiul EUROBIKE în 2014. „Este tehnologia care permite shock-ului să răspundă mai bine la denivelările mici.” Însă suspensia este gândită astfel încât și șocurile mari să fie eficient absorbite.

 

Recenzia se încheie foarte pozitiv, permițând redactorilor să spună că “bicicleta răspunde bine pe urcări, tehnologia folosită de Silverback eliminând și efectul de „padal-bob”, eliminându-se implicit pierderile de energie la pedalare”.

 

 

„Per ansamblu Silverback Sesta Pro Eagle 2019 a fost ușoară pe urcări, rapida și agilă pe coborâri”, mărturisesc redactorii. Bicicleta este recomandată de revista Sparkbikereview pentru cei care-și doresc o bicicletă cross country sau maraton, extrem de fiabilă și performantă.

 

Recenzia a fost publicată în original pe Sparkbikereview și poate fi citită în întregime aici.

Lasa un comentariu