Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Silverback – un brand câștigător de premii

Publicat de System 31.05.2017 0 Comentarii Noutati,

Silverback – un brand câștigător de premii

 

 

Silverback este cunoscută nu doar pe traseul de concurs unde câștigă premii. Silverback este o marcă premiată și pentru bicicletele si tehnologiile sale inovative. Trofeele stau martor al inovației și pedigree-ului premiat. Mulțumită acestor realizări, Silverback este respectată de multe autorități în domeniu. Iar realizările în sine, obligă Silverback să continue cercetarea și dezvoltarea pentru a rămâne în topul brandurilor de biciclete.

 

 

Premiul German pentru Design

 

În 2016 Silverback a câștigat German Design Award cu bicicleta Sesta Concept 1.0. Bicicleta este un model nou destinat competițiilor și dispune de un cadru din carbon full suspension. A fost creată să îndeplinească nevoile cicliștilor de top care participa la competiții de cross country. Bicicleta oferă un echilibru ideal între rigiditate, geometrie, greutate și cinematică eficientă a suspensiei. Sesta Concept 1.0 este excelent proiectată și precis fabricată pentru o experiență perfectă la pedalare, confort și performanță.

 

Premiul Eurobike pentru Sesta

 

În 2014 Silverback câștigă Eurobike Award cu bicicleta Sesta. Modelul a câștigat acest râvnit premiu chiar și în stadiul de prototip așa cum era. Juriul a preferat această bicicletă apreciind designul și suspensia inovativă BURST care mai târziu s-a dovedit foarte eficientă pe traseele de Cupă Mondială și la maratonul mtb pe etape Absa Cape Epic.

 

Premiul Eurobike pentru Scalera

 

În 2012 Silverback câștigă Eurobike Award cu bicicleta Scalera. Mulțumită acestei biciclete, Silverback a fost una dintre primele mărci din lume care a instalat frâne pe disc pe o bicicletă de șosea. Silevrback Scalera a primit premiul Eurobike pentru excelență în design și inovație, confirmând că Silverback este cu un pas înaintea concurenței.

 

Premiul German pentru Marcă

 

În 2016 Silverback obține inclusiv German Brand Award pentru Excelența Mărcii. Din nou marca este confirmată a fi de top și pregătită să concureze la cel mai înalt nivel.

 

 

O marcă, o companie. Multă ingeniozitate și curiozitate pentru aspectele tehnice. Silverback Technologie GmbH privește înapoi la o poveste de succes de 12 ani: experiență totală de 45 ani, prezență în 49 de țări, designul individual al platformelor produselor și inovațiile deosebite, tehnologiile inteligente patentate ale suspensiilor.

 

Rezultatul se traduce prin biciclete câștigătoare de premii și titluri: Premiul Eurobike 2012 cu biciclete Scalera Pro, Premiul Eurobike 2014 cu bicicleta Sesta SBC și Premiul German pentru Design 2016 cu bicicleta Sesta SBC.

 

Prima bicicleta USB din lume

 

Silverback Starke, prima bicicleta USB din lume, este nominalizată de revista Condé Nast Traveler la premiul pentru Inovație & Design. De asemenea în revista T3 se vorbește despre Silverback Starke drept o bicicleta ce beneficiază de tehnologii inovatoare și de viitor.

 

Lasa un comentariu