Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Silverback lansează noua cursieră Stella de damă

Publicat de System 08.09.2017 0 Comentarii Noutati,

Silverback lansează noua cursieră Stella de damă

 

Silverback Bikes (Germania) a dezvăluit recent noua bicicletă de șosea Stella cu cadru de damă. Cursiera dispune de un cadru din carbon și echipare completă Shimano 105 cu 11 viteze și roți cu profil de 35mm. Cockpit-ul este făcut să se potrivească doamnelor și domnișoarelor.

 

 

„Noua gama de biciclete de damă Silverback nu ar fi completă fără excelenta Stella. Această cursieră multifuncțională de nivel premium din carbon, cu inclinații pentru cățărare, este special gândită să se potrivească ciclistelor. Forma țevilor cadrului și designul general maximizează raportul între rigiditate și greutate, asigurându-se că toată energia și controlul tău mișcă bicicleta instinctiv. Geometria compactă și furcile cu offset diferit în funcție de mărimea cadrului, te asigură că pedalatul la deal și la vale este agil, stabil și direct. Este un design minimalist. Cadrul folosește la maxim proprietățile carbonului pentru a îmbunătăți experiența ciclistei pe bicicletă”, spune Silverback despre noua cursieră de damă Stella.

 

Lasa un comentariu