Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Silverback la etapa a 3a de Cupă Mondială UCI – Nove Mesto

Publicat de System 31.05.2018 0 Comentarii Noutati,

Silverback la etapa a 3a de Cupă Mondială UCI – Nove Mesto

 

După noroiul și terenul alunecos pe care concurenții l-au întâlnit la a 2a etapă în Albstadt, Germania, de data asta în Nove Mesto participanții s-au confruntat cu opusul – teren uscat și foarte prăfuit.

 

La Nové Město am avut parte de concurs excelent, cu ocazia cele-i de-a 3a etape din Cupa Mondială UCI de Cross Country. Lupte, căzături, defecțiuni tehnice și situații incredibile.

 

 

La XCC, Mariske Strauss a plecat bine din start. Ea a terminat pe locul 26, acumulând astfel și mai multe puncte în clasamentul de World Cup. Între timp s-a și simțit excelent pe traseu.

 

 

Frazer a concurat și el la categoria XCO U23 Masculin. Era pregătit pentru o cursă bună, fiind în formă fizică maximă. Din păcate a plecat din start cu probleme de respirație și presiune în cap, pe care o punem pe seama alergiilor la polen. A trebuit să abandoneze. Întreaga echipă Silverback-OMX a suferit alături de Frazer, însă suntem siguri că el are încă multe de arătat în continuare. Abia așteptăm să-l vedem evoluând la următoarele etape.

 

Mariske a plecat bine în cursă, avansând până pe locul 13 în prima tură. Din păcate nu a reușit să-și mențină poziția, coborând în clasament până pe locul 55. Toată lumea a fost suprinsă, rezultatul fiind destul de inexplicabil pentru Mariske. Însă chiar și cu acest rezultat mai puțin mulțumitor, elita Mariske este hotărâtă să revină cu ocazia următoarei etape din iunie, care va avea loc în Europa.

 

 

La categoria XCO Elite Masculin, Martin a obținut mult doritul rezultat în top 30. După ce la start a plecat de pe locul 80, el a avansat până pe 39 deja din prima tură. Până la finiș a avansat pe 29 unde a și terminat. A fost un rezultat și o confirmare a hotărârii sale. Ce cursă!

 

 

Și Raphaël s-a descurcat bine, avansând de pe locul 76, de unde a luat startul, până pe 47. Ne bucurăm să-l vedem pe Raph că s-a integrat bine în echipă și începe să avenseze.

Lasa un comentariu