Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Silverback câștigă premiul “Alegerea cititorilor 2018”, acordat de revista BikeToday

Publicat de System 10.12.2018 0 Comentarii Noutati,

Silverback câștigă premiul “Alegerea cititorilor 2018”, acordat de revista BikeToday

 

Pentru 2018, revista BikeToday.news acordă companiei Silverback Technologie GmbH distinctia „Readers Choice Award” pentru categoriile: Cea mai bună companie – locul 3, cel mai bun MTB – locul 1, cea mai bună cursieră – locul 1 și cea mai bună bicicletă pentru copii – locul 1.

 

 

Silverback a câștigat și în 2016 distincția German Brand Award la categoria „Branding Excellence”, un premiu oferit de Consiliul German de Design. Recunoașterea meritelor vine în urma unei povești de succes care a început la Silverback acum 14 ani. Bicicletele Silverback sunt prezente în 52 de țări din lume, inclusiv în România prin importatorul oficial UVX Sport.

 

Ceva mai devreme anul acesta, bicicleta Silverback Superspeed SBC Team Edition a câștigat și ea distincția IF Design Award. Bicicleta a avut de înfruntat o concurență serioasă cu peste 6400 de biciclete înscrise în competiție din 54 de țări, toate sperând că vor obține marele premiu.

 

De asemenea, în 2012 bicicleta Silverback Scalera a câștigat Premiul Eurobike. Cursiera Scalera a fost una din primele biciclete din lume care a folosit frâne pe disc. Această bicicletă din carbon a premit premiul pentru excelență în design.

 

În cele din urmă Silverback Spyke 24D a câștigat primul său premiu. Pentru 2019, gama Spyke primește cadru și geometrie noi. Fiind foarte ușoară și de încredere, bicicleta este numai bună să fie folosită de ce mici, la drumul de acasă la școala și invers.

Lasa un comentariu