Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Silverback anunță o nouă echipă de mtb pentru 2018, sponsorizată de Volvo

Publicat de System 12.02.2018 0 Comentarii Noutati,

Silverback anunță o nouă echipă de mtb pentru 2018, sponsorizată de Volvo

 

Sursa foto bikehub.co.za

 

Pentru 2018 Silveerback își unește forțele cu producătorul suedez Volvo pentru sponsorizarea unei noi echipe de ciclism. Silverback și Volvo sunt amândouă companii globale, Silverback având distribuție în 52 de țări, iar Volvo în 90.

 

 

Aceste două mărci și-au propus să creeze un mediu propice unde atleții pot crește și concura la cel mai înalt nivel, în acest sport al ciclismului. “Ciclismul este unul din sporturile care cresc cel mai repede la nivel global. Cum Volvo este axat în principal pe lifestyle și siguranță, parteneriatul cu Silverback este exact ce trebuie. Suntem bucuroși să facem parte din această inițiativă care oferă tinerilor atleți ocazia de a concura la concursurile de nivel mondial”, spune Greg Maruszewski – Volvo Africa de Sud.

 

 

Noua echipă Team Silverback Volvo va fi alcătuită din 5 bărbați și 3 femei, fiecare venit din regiuni diferite ale Africii de Sud. Vei putea urmări noua echipă la majoritatea curselor importante de XCO și XCM din lume, cum ar fi Momentum Health Tankwa Trek și ABSA Cape Epic, două curse de referință care vor avea loc în viitorul apropiat. Team Silverback Volvo abia așteaptă să susțină noua generație, ajutând atleții să devină cât mai buni posibil.

 

 

Cel mai tânăr membru al echipei este Luke Moir, în vârstă de doar 15 ani. Moir va reprezenta echipa la majoritatea curselor de XCO, dar și Enduro cum ar fi Campionatele Naționale din Africa de Sud. La aceste curse el va pedala pe noua bicicletă cu suspensii mari Silverback Slider LT.

 

 

Henry Liebenberg (19 ani) face și el parte din echipă. Este medaliat cu argint la Campionatele Naționale U23. Alături de el este Matthew Keyser, tot 19 ani. Este specialist la XCO și are rezultate bune inclusiv la cursele lungi, cum ar fi locul 2 la General la Karoo to Coast 2017.

 

 

 

Shaun-Nick Bester (26 ani) vine de la o echipă din Portugalia unde a concurat la o echipă continentală de șosea. El se va concentra pe cursele mari pe etape și va începe cu Momentum Health Tankwa Trek de pe 9 februarie. Alături de el va fi Jaco Pelser (22 ani), care s-a întors în Africa de Sud după ce 2017 l-a petrecut în Spania concurând pentru o echipă de șosea. Bester și Pelser vor concura pe Silverback Sesta SBC 2018 la acest maraton după care și la ABSA Cape Epic.

 

 

La feminin echipa va fi reprezentată de Yolande de Villiers, Frankie du Toit și Tiffany Keep. Du Toit și Keep sunt în acest moment campioane ale Africii de Sud la XCO, fiecare la categoria sa, U23 respectiv juniori. Ele vor concura la prima cursă din seria SA MTB Cup XCO care va avea loc în Stellenbosch, pe 3 februarie. Du Toit va concura pe Sivlerback Sesta SBC iar Keep pe Silverback Superspeed.

 

Echipa este completată de Yolande de Villiers care nu are nevoie de prezentare. De Villiers și-a început sezonul cu un foarte bun loc 4 la cursa Momentum Health Attakwas Extreme de pe 20 ianuarie. Următoarea cursă pentru De Villiers va fi Momentum Health Tankwa Trek de pe 9 februarie unde va face echipă cu Mariske Strauss de la echipa Silverback OMX.

 

 

De Villiers va concura mare parte din sezon pe noua Silverback Sesta SBC 2018. Team Silverback Volvo va fi propulsată de Grupul Tehnologic Silverback Superspeed, care constă într-o echipă complexă de filmare, fotografi, reprezentanți social media, manageri și o echipă pentru partea digitală de promovare. Team Silverback Volvo va fi organizată de Marthinus Kruger, reprezentantul pentru vânzari Silverback. Trei membri ai echipei vor concura pe 10 martie în Stellenbosch la cursa UCI World Cup.

Lasa un comentariu