Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Silverback Sphere - Nu fat, dar aproape

Publicat de System 29.06.2017 0 Comentarii Noutati,

Silverback Sphere - Nu fat, dar aproape

 

Aceste biciclete din seria Silverback Sphere, combină ce este mai bun din ambele segmente. Agilitatea și viteza unei biciclete de cross country cu aderența și confortul unui fat bike. Anvelopele de 3.0" permit riderului să atace teren care în mod normal ar fi greu de parcurs cu anvelope normale de mtb. Greutatea mai mare a roților, jante mai late și anvelope de 3 inch, este compensată de tracțiunea suplimentară oferită, confortul și stabilitatea pe potecă.

 

 

Platforma Sphere folosește un sistem special de mărimi de cadru. Astfel, S și XS folosesc roți 27.5 x 3.0" în timp ce la M și L se utilizează 29 x 3.0".

 

 

Silverback Sphere 1 este orientată mai mult spre performanță, cu un chain stay mai scurt și cadru construit din țevi de calitate superioară. Pe de altă parte Sphere 2 oferă o geometrie mai stabilă pentru aderență mai bună și echilibru optim pentru riderii mai puțin tehnici.

 

Bicicletele Sphere te duc acolo unde nu credeai că poți ajunge. Vezi acel munte? Cucerește-l!

Lasa un comentariu