Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Silverback Slade Expert - un entry level peste entry level

Publicat de System 04.10.2017 0 Comentarii Noutati,

Silverback Slade Expert – un entry level peste entry level

 

Silverback Slade Expert este o bicicletă ce se adresează cicliștilor pentru care confortul primează în fața performanței. Asta nu înseamnă că Slade nu va face față provocărilor de pe traseul offroad, însă scopul principal al acestui model este să te ducă peste terenul denivelat cu mai mult confort decât mtb-urile îndreptate spre performanță.

 

 

Suspensia față Suntour XCR Air LO-R de 100 mm este suficientă pentru a face față turelor recreaționale la care ai de gând să participi, fie că sunt acestea organizate la câmpie, deal sau munte. Însă la nevoie suspensia față te va scoate din necaz dacă cumva ajungi pe un traseu mai dificil de cât te-ai fi așteptat.

 

 

Transmisia este alcătuită din componente îndreptate mai mult spre entry level, dar fără să facă rabat de la calitate sau fiabilitate. Schimbătorul față Shimano Acera, cel spate Shimano Deore Shadow, împreună cu shifterele Shimano Acera și angrenajul tot Shimano Acera, vor face față solicitărilor tale dacă traseul rămâne în zona recreațională.

 

 

Cockpit-ul mtb-ului Silverback Slade Expert este alcătuit din componente Sector, o marcă proprie Silverback. Acestă echipare garantează o compatibilitate perfectă între cadru și restul componentelor.

 

 

Nu în ultimul rând, trenul de rulare alcătuit din jante și anvelope este și acesta de calitate. Chiar dacă nu strălucește cu victorii de Cupă Mondială, combinația între jantele WTB STP i19 și anvelopele Maxxis Sphinx de 27.5 x 2.1 îți va oferi fiabilitate și performanță pe traseu. Mai mult, jantele sunt compatibile tubeless. Așadar dacă în viitor vrei să avansezi la rulaj tubeless, o poți face fără a fi nevoie să investești în alte jante.

 

 

În concluzie deși în aparență o bicicletă entry level, dacă ne uitam cu atenție la echipare și preț, Silverback Slade Expert a fost concepută să ofere cea mai bună echipare cu componente fiabile și brand-name, la cel mai mic preț. Toate acestea, adăugate la cadrul Silverback cu geometrie atent studiată, formează un tot unitar care îți va oferi ani de plimbări și ture pitorești în natură. Și de ce nu, poate chiar și participări reușite la concursuri.

Lasa un comentariu