Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Silverback Sesta – bicicleta care livreaza podiumuri

Publicat de System 21.09.2017 0 Comentarii Noutati,

Silverback Sesta – bicicleta care livrează podiumuri

 

Annie Last, din Anglia și Mariske Strauss, din Africa de Sud, au participat la Campionatul Mondial de XC, amândouă concurând în echipa OMX Pro team. În lupta cu celelalte concurente, cele două au folosit bicicleta Silverback Sesta. Cursa a fost intensă! Annie Last a terminat cu photo finish, poziționându-se pe locul 2.

 

 

Meritele celor două sportive sunt apreciate și admirate. Silverback este onorată să facă parte din această poveste, oferind instrumentele necesare și meritate de cicliști. Bicicletele Silverback sunt fabricate la cel mai înalt nivel, servesc scopul pentru care au fost făcute și sunt construite să reziste. Pasiunea vine din dorința constantă de reevaluare și evoluție a produselor, scopul fiind ca cicliștii să beneficieze de cea mai bună șansa să exceleze la disciplina lor.

 

 

Silverback Sesta, bicicleta pe care Annie, Mariske și sute de cicliști din lume o folosesc drept arma preferată, nu are nevoie de prezentare. Totuși este bine de știut de ce bicicleta este atât de bună și dorită, așa cum s-a dovedit deja.

Sesta este o bicicletă rapidă de cross country și maraton care înghite eficient kilometri. Raportul dintre rigiditate și greutate al cadrului este excelent și oferă o bună platformă pe care tehnologia BURST funcționează bine.

 

 

Această tehnologie oferă ciclistului aderență, control și confort. Amplasarea pivotului principal este gândită să funcționeze perfect cu transmisia modernă 1x sau 2x. În plus, raportul general al pârghiilor din ansamblul suspensiei, oferă ciclistului un sentiment de control la care se adaugă răspuns bun la denivelări mici, dar și control la șocuri mari.

 

Silverback Sesta este capabilă să concureze de la egal la egal cu orice altă bicicletă premium de cross country de pe piață. Bicicleta a primit până acum multe premii cum ar fi Eurobike Award, German Design Award și victorie de Cupă Mondială. La acestea se adaugă performanța pe care o oferă în toate condițiile, lucruri ce sunt dovedite de fiecare dată.

 

 

Sesta este o bicicletă pura de concurs, care nu face compromisuri. Silverback evită să folosească piese complicate, în afară de cadru, pentru ca viața alături de Sesta să fie ușoară. Suspensia spate BURST (90 mm) oferă eficiență la pedalare similară cu cea a unui hardtail. În același timp sensibilitatea la denivelări mici este bună, iar sentimentul de suspensie “fără fund”, în cazul șocurilor mari, este de asemenea prezent.

 

Ajutată de suspensia față RockShox SID de 100 mm, bicicleta devine foarte confortabilă, făcând față fără efort vitezei. Acest fapt o face ideală pentru trasee cu teren dificil și coborâri rapide. De asemenea oferă confort pe termen lung și ajută la diminuarea oboselii fizice și psihice.

 

Silverback Sesta a fost testată de profesioniști și încercată în concursuri. La Absa Cape Epic bicicleta s-a descurcat excelent obținând mai multe finișuri în Top 10. Pe circuitul de Cupă Mondială de asemenea, a obținut rezultate excelente alături de echipa OMX Pro Bike, așa cum s-a văzut recent în Cairns, unde Annie a terminat pe 2.

 

 

Sesta este nava amiral, bicicleta full suspension de la Silverback dedicată concursurilor. Este construită din carbon Toray, inclusiv ansamblul spate și îmbinările. Alti cicliști de la OMX Pro Team care concurează pe Sesta sunt Martin Gluth și Isla Short, care face senzație la categoria U23.

Lasa un comentariu