Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Silverback Scento 2 – pentru drumurile din oraș sau concediul pe bicicletă

Publicat de System 08.06.2017 0 Comentarii Noutati,

Silverback Scento 2 – pentru drumurile din oraș sau concediul pe bicicletă

Acum, că sezonul călduros a sosit, mulți dintre noi am trecut de la transportul în comun sau personal, cu mașina, la mersul pe bicicletă. Fie că mergem dimineața la serviciu, seara la o terasă sau fie că ne petrecem concediul într-o tură lungă de cicloturism, bicicleta este instrumentul potrivit pentru aceste activități.

Însă ca totul să fie perfect și bicicleta trebuie să fie potrivită. Pentru activitățile enumerate mai sus Silverback Scento 2 este „instrumentul” care îți va aduce zâmbetul pe buze, indiferent dacă drumul este scurt, până la magazin, sau lung, până la granița țării și după.

 

 

Scento a fost gândită să ofere utilizatorului confort, dar și performanță. Din acest motiv geometria cadrului este similară unui mtb, dar roțile au fost împrumutate de la cursiere. În acest fel obții ce-i mai bun din ambele lumi.

O altă particularitate, extrem de importanta la astfel de biciclete, este faptul că poți instala pe acest cadru genți de transport. Coburii se instalează pe portbagajul montat în prealabil în montanții din partea din spate. În aceste genți (coburi) poți transporta orice, de la cumpărături și documente de la serviciu sau laptop, până la o cantitate impresionantă de bagaje necesare într-o tură de ciclotursim de mai multe zile.

 

 

Frânele sunt iarăși, importante la o astfel de bicicletă. Dacă în oraș este important ca frânele să fie eficiente pentru a face față situațiilor neașteptate, într-o tura de trekking unde ești încărcat și cu bagaje, frânele trebuie să facă față solicitărilor specifice. Spre exemplu frânele sunt mult solicitate la vale când ai de coborât o pantă lungă. Greutatea suplimentară a bagajului presupune o pereche de frâne bune. În cazul de față frânele Tektro cu discuri de 160 mm, sunt suficiente pentru provocările pe care le vei întâlni pe traseu.

 

 

Vara a început, sezonul la fel. Acum că știi și ce bicicletă este bună pentru o vacanță reușită, rămâne să-ți mai alegi doar itinerariul. Găsești o colecție bogată de trasee pentru bicicletă pe Freerider.ro, parcurse și validate de redactori și colaboratorii lor, sau doar track-uri gps disponibile pe Bikemap.net.

 

Lasa un comentariu