Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Silverback OMX Pro Team s-a luptat din greu pe traseul ud din Germania

Publicat de System 23.05.2018 0 Comentarii Noutati,

Silverback OMX Pro Team s-a luptat din greu pe traseul ud din Germania

 

 

A doua etapă din Cupa Mondială UCI MTB a avut loc weekendul trecut în Albstadt, Germania. Întreaga echipă Silverback OMX Pro Team a dat totul pentru a obține rezultate cât mai lăudabile.

 

Un bun loc 15 pentru Frazer Clacherty la categoria U23 la cursa de sâmbătă 19 mai. A fost un festival al noroiului, însă nimic ce nu poate să facă față bicicleta Silverback Superspeed SBC. Frazer a reușit să intre într-un ritm bun pe care l-a dus până la finalul cursei, în timp ce alți cicliști exagerau și apoi cădeau peste tot pe traseu. În acest fel Frazer continuă spre următoarele etape cu încredere.

 

 

Vineri, pe 18 mai, Mariske Strauss a scris în paginile de istorie ale Cupei Mondiale, concurând pe traseul inaugural Short Track. 25 de minute de concurs pe un traseu de 1,2 km. A fost rapid și tactic, cursa hotărând primele două rânduri de concurenți la grila de start pentru cursa XCO de a doua zi. Mariske s-a luptat și a stat cu grupul fruntaș. Ea a terminat pe locul 33, primind astfel cele 10 puncte de Cupă Mondială.

 

Terenul ud a fost dificil pentru Mariske. Ea a terminat cursa de XCO pe un respectabil loc 46, având și câteva căzături pe traseu. A fost o cursă grea atât pentru bicicletă cât și pentru concurent.

 

 

Frazer a luat startul pe ploaie. Startul rapid l-a prins pe locul 5 în prima tură. E puțin dezamăgit de rezultat însă în același timp încrezător în forma sa fizică și pregătit să-și îmbunătățească experiența, când va continua cu etapa de la Nove Mesto na Morave.

 

Elitele Martin și Raph de la Silverback OMX Pro Team, erau hotărâți să-și extindă parteneriatul început la Cape Epic. Au început cursa cu numerele de concurs 80 și 78 însă pe traseu au pierdut mult timp datorită penelor.

 

 

Cu foarte mult profesionalism Martin și Raph și-au menținut calmul, dar este mare păcat că au ratat ocazia unui rezultat mai bun. Martin a terminat pe 44, iar Raph pe 57.

 

Team Silverback OMX Pro se îndreaptă acum spre a 3a etapă de Cupă Mondială care va avea loc în Cehia.

 

Lasa un comentariu