Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Silverback OMX Pro Team la Epic Israel 2018

Publicat de System 17.10.2018 0 Comentarii Noutati,

Silverback OMX Pro Team la Epic Israel 2018

 

Epic Israel este un maraton mtb care a avut loc în 2018, între 25 și 28 septembrie. Evenimentul constă în trei etape fiecare cu următoarele caracteristici: etapa 1 – 85 km și 1900 m diferență de nivel; etapa 2 – 96 km și 2300 m diferență de nivel; etapa 3 – 60,5 km și 1350 m diferență de nivel. Calul de bătaie pe care Echipa OMX a concurat la Epic Israel 2018 a fost bicicleta Sivlerback Sesta SBC.

 

 

Etapa 1

 

Etapa întâi din maratonul Epic Israel a fost dură pentru echipa Silverback OMX Pro. Resursele lui Martin și Raph au fost solicitate la maxim. Dar la fel a fost și pentru partenerii lor de concurs.

 

 

Martin a făcut treabă bună ajutându-l pe Shlomi să depășască și ultimile dealuri ale zilei, momente în care începuse cu adevărat să sufere. Au terminat ziua pe locul 12 și speră ca pentru următoarea etapă să aibă un rezutat mai bun.

 

 

Raph și Andrew au avut ghinin cu penele întreaga zi. Cu toate astea s-au bucurat că s-au descurcat bine împreună și au profitat la maxim de situația în care s-au aflat. Raph a dovedit și că este un coechipier excelent atunci când pe final de etapă, Andrew a început să-și piardă puterile din cauza caniculei.

 

 

“Am reparat două pene, una când eram în zona de service și am mai completat cu lichid anti-pană o anvelopă care scăpa încet aer”.

 

 

 

Etapa 2

 

„Astăzi am facut o pană chiar pe prima coborâre mare. Din cauza asta am pierdut contactul cu grupul principal de concurenți alcătuit din vreo 14 echipe. Singuri nu am reușit să-i mai ajungem, pentru că au fost prea multe zone plate și rapide între noi”, spune Martin Gluth.

 

Însă pentru Raph și partenerul său etapa a fost mai bună. Au pedalat bine fiind lideri cu 22 km înainte de finiș.

 

 

Etapa 3

 

A fost ziua cea mai bună pentru Raphael Gange de la Silverback OMX Pro. Împreună cu partenerul său de echipă, cei doi au evadat, terminând în top 10 la această a 3a etapă, etapa Regină la Epic Israel 2018.

 

 

Raph și partenerul său au menținut ritmul întreaga zi, terminând etapa pe locul 3. Rezultatul de sâmbătă l-a plasat pe Gange și Lésperance în top 10 în Clasamentul General la Epic Israel.

 

„După primii 5 km, ritmul a devenit foarte dur, asta după ce echipa ruso-germană a atacat. Doar noi și echipa din Cehia am reușit să ținem pasul”, spune Gagne.

 

 

Martin Gluth și partenerul său de la echipa Silverback OMX, au terminat pe locul 15. Cu acest rezultat duoul canadian termină maratonul Epic Israel 2018 pe locul 7 la general. Raph se va întoarce acasă pentru a-și începe antrenamentele dintre sezoanele competiționale.

 

Lasa un comentariu