Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

S-Electro. Născută pentru a fi electrică

Publicat de System 02.11.2017 0 Comentarii Noutati,

S-Electro. Născută pentru a fi electrică

 

Aliindu-se cu Shimano și folosind motorul ușor Steps E8000 cu acumulator cu capacitate de 500 Wh și putere de 250W, Silverback Selectro este o bicicleta electrică silențioasă și manevrabilă, care este eficientă din punct de vedere al energiei și care se reîncarcă repede.

 

 

Cu un factor Q identic cu cel al angrenajelor normale Shimano, sentimentul când pedalezi pe Selectric este acela al unui mountain bike normal și nu de fat bike.

 

 

 

 

Silverback a creeat propriul cadru care să acomodeze bateria și motorul electric. Noul cadru are downtube semi-integrat, dimensiuni Boost și țevi chain stay scurte pentru manevrabilitate bună.

 

 

Reputația ambelor companii Silverback și Shimano, împreună cu rețeaua extinsă de service, inspiră încredere celor care urmează să-și cumpere o bicicletă electrică.

 

 

 

 

Silverback urmează să creeze un mountain bike electric cu o greutate sub 19 kg care va dispune de geometrie optimizată în funcție de mărimea cadrului, furcă Rockshox Recon RL Boost și schimbător spate Shimano XT cu 11 pinioane, toate la un preț excelent.

Lasa un comentariu