Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Revista Freerider a testat ochelarii 720armour Slew, cu rezultate excelente

Publicat de System 06.07.2017 0 Comentarii Noutati,

Revista Freerider a testat ochelarii 720armour Slew, cu rezultate excelente

Revista românească de ciclism Freerider.ro, a testat recent ochelarii sport 720armour Slew, o pereche de ochelari cu design apropiat mai mult de „urban fashion” însă cu aplicații foarte utile și în sport. Redactorii au încercat ochelarii în toate mediile posibile, de la concursuri de ciclism, la ture recreaționale și activități outdoor. Rezultatele au fost de fiecare data foarte bune.

 

 

„720armour Slew îi văd potriviți cam pentru orice”, spune Dan Mazilu care a redactat recenzia. „Aparent nu sunt gândiți pentru sport de viteză cum ar fi ciclismul, ci mai mult pentru alergare sau după concurs, pentru podium și socializare. Însă i-am folosit fără probleme și în concurs”, spune el după ce i-a folosit mai multe săptămâni în situații cât mai variate.

 

 

Forma pe care o au protejează perfect ochii de vânt, greutatea este potrivită pentru a nu deveni grei în timpul efortului, iar aerisirea este bună și nu deranjează când pedalezi cu viteză.

 

 

Ochelarii sport sunt apreciați în special pentru protecția pe care o oferă, iar Slew excelează în acest domeniu. „De multe ori în timpul concursurilor de ciclism, ma regăseam cu ochii larg deschiși chiar dacă soarele era orbitor sau viteza extrem de mare”, spune Dan în recenzia publicată. „Senzația de siguranță este deplină și din acest motiv poți privi înainte fără să mijești ochii de teamă să nu-ți intre ceva în ei sau pentru că e prea puternic soarele. Plăcerea de a merge cu ochii complet deschiși era încurajată și de protecția totală la vânt.”

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită integral aici.

Lasa un comentariu