Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Recenzie pozitivă pentru ochelarii 720armour Hitman

Publicat de System 09.05.2018 0 Comentarii Noutati,

Recenzie pozitivă pentru ochelarii 720armour Hitman

 

Revista românească de ciclism Freerider a testat ochelarii sport Hitman ai producătorului australian 720armour. Ochelarii au fost încercați în condiții grele, la diferite concursuri de mountain bike. “Timp de patru zile și patru etape i-am trecut prin toate stările”, spun redactorii care au efectuat testul. “De la soare și căldură, la cer înnorat, ploaie și noroi stropit din belsug. Pot spune că s-au comportat exemplar”.

Hitman sunt livrați sub forma unui kit complet incluzând borsetă de transport, săculețul de microfibră pentru șteregrea lentilelor și un total de trei seturi de lentile: cenușii pentru zile însorite, portocalii pentru zilele ploioase sau cu ceață și transparente pentru pedalat sau alergat noaptea.

 

 

„Pot spune că s-au comportat exemplar”, continuă redactorii. „Pentru lentilele fumurii, pe soare nu a fost nicio problemă cu stălucirea luminii. De asemenea, când intram la umbră nu se făcea noapte ci vizibilitatea rămânea în continuare foarte bună, potrivită de mers cu 25-30 la oră pe poteci șerpuite”.

 

 

„În ziua cu ploaie lentilele portocalii s-au descurcat admirabil. Le-am testat la maxim și nu le-am menajat deloc. Se murdăreau constant și aproape complet încât trebuia să mă opresc în mijlocul concursului, de mai multe ori, pentru a le clăti cu băutură izo din bidonul de apă. După noroi, la final de concurs, și după ce le spălam de fiecare dată cu apă curată, observam că lentilele rămâneau perfecte și doar cu 2-3 zgârieturi fine. Robustețea se datorează tehnologiilor folosite”. Toate acestea s-au întâmplat la mai multe concursuri însă cel mai solicitant a fost maratonul mtb cu patru etape din Croația.

 

 

Concluzia este pozitivă, iar redactorii sunt multumiți de produs. „Per ansamblu ochelarii sport 720armour Hitman mi-au plăcut și i-am găsit foarte utili.”

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici.

Lasa un comentariu