Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Pro Bike Check: Daniel Balaure și Silverback Sesta Pro

Publicat de System 13.06.2017 0 Comentarii Noutati,

Silverback Sesta Pro

  • Greutate 10,77 fara pedale
  • Pret 17995 lei

http://uvx.ro/bicicleta-mtb-carbon-29er-silverback-sesta-pro

 

Pro Bike Check: Daniel Balaure și Silverback Sesta Pro

Specificul competițiilor de mountain bike este dificil și solicitant. Nu doar pentru ciclist ci și pentru bicicletă. Din aceste motive bicicleta pe care trebuie să concureze un ciclist de top trebuie să fie nu doar performantă ci și rezistentă și ușoară.

Revista Freerider.ro a analizat de aproape bicicleta lui Daniel Balaure. El concurează și se antrenează pe o bicicletă Silverback Sesta Pro. Aceasta este o bicicletă pe care o găsești folosită în lume inclusiv la cel mai înalt nivel competițional, varianta SBC fiind concurată și dusă pe podium de echipa OMX și la maratonul mtb pe etape Absa Cape Epic.

 

 

Silverback Sesta Pro este o bicicletă full suspension cu un cadru din carbon și o echipare care îi oferă o greutate de doar 10,77 kg. Suspensiile conferă curse de 100 mm pe față și 90 pe spate, date de furca Rockshox SID RL, respectiv de shock-ul Fox Float DPS.

 

 

Gropusetul folosit la Sesta Pro este Shimano XT, pe care îl întâlnim cam peste tot. În primul rând la frâne, care dispun de discuri 180 mm față și 160 spate. Apoi transmisia de tip 1x cu Shimano XT pe spate și pinioane XT pentru 11 viteze 11-42T. Foaia este de la RaceFace modelul Turbine cu 32T.

 

 

Shifterul de pe ghidon, că avem doar unul fiind transmisie 1x, este Shimano SLX, desigur compatibil pentru caseta cu 11 pinioane. Cockpit-ul este alcătuit din componente Sector, marcă proprie a celor de la Silverback. Așadar vorbim de pipă, tijă de șa, ghidon și șa.

Roțile sunt o combinație între Stans și Schwalbe întrucât jantele și butucii sunt Stans Crest respectiv Stans Neo, iar anvelopele Racing Ralph EVO 29x2.1.

Lasa un comentariu