Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Podium pentru Silverback CBC la maratonul Wine2Whales Chardonnay

Publicat de System 30.10.2018 0 Comentarii Noutati,

Podium pentru Silverback CBC la maratonul Wine2Whales Chardonnay

 

Mariske Strauss și Jennie Stenerhag, de la Silverback CBC au terminat pe locul doi la martonul mtb Wine2Whales Chardonnay, după ce a 3a și ultima etapă s-a terminat în orasul Hermanus, pe 28 octombrie 2018. Perechea de la Silverback CBC a obținut un timp final de 9:47.47. Fetele au concurat pe bicicleta Silverback SESTA SBC.

 

 

Etapa întâi

 

Perechea Mariske Strauss și Jennie Stenehag de la Silverback CBC, a făcut „ravagii” printre concurentele de la categoria feminin în cadrul etapei întâi la maratonul mtb FNB Wines2Whales Chardonnay, vineri 26 octombrie 2018.

 

Perechea sud-africano - elvețiană a atacat din prima secundă a cursei, care a început cu urcarea spre Lourensford Neck. Mulțumită conditiei fizice bună, fetele au extins încet-încet avansul la 11 minute și 39 secunde.

 

 

Pentru locul doi au început să lupte echipele Spur și Ascendis Health. După ce o mare parte din cursă Strauss și Stenerhag au avut un ritm foarte bun, ele au fost depășite de Lüthi și Benko, cu puțin înainte de al 2lea punct de alimenatre de la Idiom Wines.

 

„A fost destul de greu”, spune râzând Strauss. După etapa întâi ea a mai adăugat: „Tocmai ce m-am întors dintr-o pauză mai lungă, iar Jennie Stenerhag abia reintră în formă dupa accidentare. Așa că țelul nostru a fost să facem tot ce putem și să vedem cum ne merg picioarele.”

 

Etapa 2

 

Menținându-se cu succes pe locul doi la General, Mariske și Jennie au mărit viteza pe măsură ce traseul de concurs avansa pe poteci. Echipele Silverback CBC și Ascendis Health au mers multă vreme una dupa cealaltă, urmărindu-și fiecare mișcare. La final s-a confirmat că victoria urma să se decidă în urma unui sprint.

 

 

„Superbe potecile la Oak Valley și Paul Cluver. Mulțumim tuturor fermierilor care ne-au permis să concurăm pe proprietatea lor, și mulțumim Wines2Whales”, a spus Mariske la finalul etapei cu numărul 2.

 

Etapa 3

 

A 3a și ultima etapă din  Wine2Whales Chardonnay s-a terminat cu vreme perfectă sub un superb cer albastru, toate alcătuind împreună un peisaj fabulos alături de apa albastră de la Walker Bay.

 

 

Cursa de la feminin elite se pare că a fost cea mai interesantă din weekendul respectiv în Africa de Sud. Silverback CBC a menținut poziția, la doar 0,6 secunde de Robyn de Groot și Michelle Vorster.

 

Vântul prezent pe coborârea stâncoasă a făcut ca echipa Silverback CBC să fie permanent extrem de aproape de Team Spur. Mariske a avut și o problemă tehnică la bicicletă, cu 14 km înainte de finiș.

Lasa un comentariu