Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Podium pentru Daniel Balaure la Karst Isverna MTB 2017!

Publicat de System 16.08.2017 0 Comentarii Noutati,

Podium pentru Daniel Balaure la Karst Isverna MTB 2017 !

 

Pe 13 august 2017 a avut loc maratonul Karst Isverna MTB situat în arealul montan din nordul Mehedințiului. Este un concurs aflat la a 2a ediție și care se desfășoară în comuna Isverna. Munții Mehedinți din apropiere se remarcă prin spectaculozitatea versanților calcaroși abrupți. În plus multitudinea de drumuri forestiere și poteci ce se regăsesc aici face ca arealul să fie ideal pentru mtb.

 

Cicliștii noștri Daniel Balaure, Adrian Balea si Marian Balaure s-au aflat la start ei concurând pe biciclete Silverback. Pentru Daniel locația a reprezentat un avantaj fiind locul unde obișnuiește să se antreneze.

 

 

În dimineața concursului atmosfera de la fața locului era foarte bună în ciuda faptului că încă ploua. Din fericire zona oferă un teren propice mtb-ului și chiar dacă este ud, noroiul nu se lipește de bicicletă și transmisie. Însă până la momentul startului ploaia s-a oprit, iar temperatura a devenit ideală pentru concurs.

 

Startul s-a dat la ora 11:30, iar Daniel s-a poziționat în fruntea cursei. Pe urcare el a rămas puțin în urmă însă prima coborâre a fost tehnică, iar aici Daniel a recuperat. De-a lungul traseului evoluția sa a fluctuat însă la final a reușit un frumos loc 3 la categoria sa de vârstă 19-29 ani. În același timp Adi Balea s-a clasat pe 12.

 

 

Articolul a fost publicat în original pe blogul lui Daniel Balaure și poate fi citit în întregime aici.

Daniel concurează pe o bicicletă Silverback Sesta Pro 2017 pentru maraton cu suspensii de 100/90 mm față/spate, frâne Shimano XT, transmisie Shimano XT/SLX și roți 29er Stans Crest.

 

Lasa un comentariu