Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Peste 30 de trasee de bicicletă în Cindrel și Trascău

Publicat de System 11.07.2017 0 Comentarii Noutati,

Peste 30 de trasee de bicicletă în Cindrel și Trascău

Știți vorba „vine vara, bine-mi pare”, însă degeaba vine vara dacă bicicleta nu este folosită la maxim. În cazul în care concediul sau vacanța nu te duce în afara țării, îți recomandăm o regiune de la noi unde te vei sătura de dat pe bicicletă! Sau nu...

E vorba de munții Cindrel și Trascău. Amplasați în zona central și de vest a României, munții sunt brăzdați de zeci de drumuri forestiere și poteci numai bune de explorat pe bicicletă. Accesul este facil și poți ajunge în zonă ușor plecând din Deva, Sebeș, Aiud, Alba Iulia, Turda sau Cluj Napoca. Însă cu cât te apropii mai mult de zona montană, vei găsi pensiuni și case de oaspeți mult mai pitorești și mai odihnitoare.

 

 

Însă nu te trimitem așa „orbește” în Cindrel și Trascău. Acasenii.ro este un blog de călătorie unde vei găsi din belșug trasee de ciclism, cicloturism și trekking. „Mulţi nici măcar nu-şi imaginează atâta frumuseţe. Sunt doi munţi frumoşi în judeţul Alba, Trascăul şi Şureanu. Nici unul dintre ei nu e exploatat cum merită din punct de vedere al mountainbike-ului, dar cred că evoluţiile sunt pozitive, tot mai multă lume iese din oraş, tot mai mulţi decid să-şi ia o bicicletă. Problema este că trebuie să ştie şi unde să meargă, şi cam aici am încercat şi noi să aşezăm câte o cărămidă”, spune Cristi Faur, inițiatorul blogului, într-un interviu pe Freerider.ro.

 

 

Pe Acasenii.ro vei găsi peste 30 de trasee de bicicleta toate cu track-urile GPS aferente gata de descărcat în telefonul sau gps-ul tău. Tot ce trebuie să faci este să te documentezi puțin ca să-ți alegi traseele potrivite nivelului tău de antrenament, să-ți cauți o cazare frumoasă, să-ți iei concediu o săptămână, hai două și evident, să ai cu tine „bicicleta bună”. Restul este aventură!

 

Lasa un comentariu