Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Uvx.ro. Afla mai multe informatii.

Pentru a doua oară doamnele au confirmat spiritul de luptător la Absa Cape Epic 2018!

Publicat de System 29.03.2018 0 Comentarii Noutati,

Pentru a doua oară doamnele au confirmat spiritul de luptător la Absa Cape Epic 2018!

 

 

Locul 3 la General, opt zile, 658 km lungime, 13.530 m urcare, Epic!

Marea finală de la domeniul viticol Val de Vie din Africa de Sud, a fost o zi importantă pentru cicliștii care au concurat la a 15 ediție a celui mai cunoscut maraton mtb pe etape din lume, Absa Cape Epic. Au fost opt zile grele pentru riderii Silverback.

 

De la versanții maiestuoși de la Table Mountains, la bolovănosul Robertson pentru primele trei zile, cu o etapă de tranziție, unde echipele au stat o noapte înainte de drumul spre Marea Finală. La acestea s-a adăugat etapa nebună de contratimp.

 

(foto Nick Muzik/Cape Epic/SPORTZPICS)

 

Totul a început cu șase rideri și trei echipe: Silverback- KMC cu Mariske Strauss & Annie Last (Team KMC EKOI SR Suntour), Silverback OMX Pro Team cu Martin Gluth & Raphael Gagne și echipa de rezervă Silverback Volvo cu Shaun-Nick Bester & Jaco Pelser.

 

Concursul a arătat cum Silverback-KMC a preluat controlul unei situații care nu depindea de echipă, demonstrând că locul 3 la General din etapa finală, este posibil mulțumită unei susțineri excelente și hotărârii cu care s-a concurat. Mariske și Annie ne-au arătat cât de importante sunt experiența și lucrul în echipă.

 


(foto Ewald Sadie/Cape Epic/SPORTZPICS)

 

Pentru a doua oară suntem inspirați de curajul și sportivitatea de care au dat dovadă două doamne, de-a lungul evenimentului. Cei care biruiesc furtuna, pot obține rezultate excelente. Sunteți eroine!

 


(foto Ewald Sadie/Cape Epic/SPORTZPICS)

 

Mariske & Annie nu au fost chiar complet mulțumite de rezultatul obținut în acest an. Totuși, fantasticul cuplu a trecut linia de sosire pe locul 5 în fața sutelor de suporteri din Val de Vie.

 

La categoria UCI Elite masculin,  Gluth & Gagne de la Silverback OMX au început să meargă bine de la jumătatea săptămânii. Cei doi se cunoșteau de puțină vreme înainte de a lua startul la Epic. Ei au avansat de pe locul 33 obținut în prima zi, pe locul 13 în ziua 6. De asemenea, au cucerit și doua locuri 11. Înainte de etapa 6, Gluth s-a îmbolnăvit de un virus care a secerat întreg race village-ul de la Cape Epic. El a trebuit sa abandoneze.

 


(foto Mark Sampson/Cape Epic/SPORTZPICS)

 

A doua zi Raphael Gagne de la Silverback OMX și Saun-Nick Bester de la Silverback Volvo, au îmbrăcat tricourile Lonely Leopard destinate concurenților care vor să termine cursa pe cont propriu. Cei doi au trecut linia de sosire individual la câteva secunde unul în spatele celuilalt.

 


(foto Andrew McFadden/Cape Epic/SPORTZPICS)

 

A fost o săptămână formidabilă și o performanță la fel de bună a fetelor de la Silverback-KMC. Suntem foarte mândri de Mariske & Annie care au încheiat acest brutal și extenuant maraton mtb cu șapte etape plus un prolog.

 


(foto Ewald Sadie/Cape Epic/SPORTZPICS)

 

Mulțumiri speciale merg spre echipa Silverback care a făcut ca acest eveniment să fie un fenomenal succes. Vedeta necuvântătoare a concursului a fost bicicleta Silverback Sesta SBC.

Lasa un comentariu